Noah lånes ut til Stade de Reims

Rosenborg og Stade de Reims er enige om en låneavtale for Noah Holm. Samtidig forlenger Rosenborg kontrakten med Holm.

Annonse:

Rosenborg og Stade de Reims er enige om en låneavtale for Noah Holm til sommeren 2023. Den franske Ligue 1-klubben har også opsjon på kjøp.

Samtidig skriver Rosenborg en ny avtale med Holm til sommeren 2025. Det er seks måneder lenger enn dagens avtale.

- Dette er en god økonomisk avtale for oss med en meget bra sum for lånet, men også en veldig bra opsjonsavtale skulle de benytte seg av den, forteller sportslig leder Micke Dorsin.

- Dette er noe Noah selv ønsket og vi ønsker han lykke til i Frankrike. Skulle han derimot returnere til Trondheim neste sommer, har vi fremdeles en toårsavtale med en svært god og ung spiller, forklarer Dorsin videre.

Forespørselen fra den franske klubben dukket opp tidligere i dag. Og dermed ble det en hektisk dag både på brakka og for Noah og hans støttespillere.

- Det kom ut av ingenting. Jeg fikk en telefon etter trening og etter det har det gått i ett, forteller Holm.

- Men jeg bestemte meg fort for at dette er noe jeg ønsket å gjøre. Fransk toppdivisjon er attraktivt og det føles naturlig for meg å gå for dette.

Noah føler også trygghet i at Rosenborg har forlenget avtalen.

- Jeg skal gjøre alt for å lykkes og bli værende i Frankrike, men det er samtidig betryggende og en bekreftelse på at jeg er ønsket i Rosenborg at avtalen er forlenget. Dette føles som en win-win for meg, sier han.

Så langt står Noah bokført med 32 kamper og 6 mål for Rosenborg. Det har vært et år med oppturer og nedturer siden han kom fra Portugal.

- Jeg er veldig glad nå, men jeg er også veldig glad for tiden i Rosenborg. Det har vært den beste tiden jeg har hatt både som spiller og som menneske. Rosenborg er en klubb man føler seg verdsatt i og jeg har hatt det utrolig fint med veldig gode lagkamerater. Skader har gjort at jeg ikke har fått ut mitt fulle potensial og jeg var fast bestemt på å vise meg frem i høst, men når denne muligheten kom, måtte jeg ta den, forklarer han.          

Annonse fra Eliteserien: