Ny brakseier i Conference League-kvalifiseringen

Rosenborg vartet igjen opp med festfotball og vant sin sjuende kamp på rad da Domzale gjestet Lerkendal.

Scoringsmaskineriet rullet på mot Domzale og Rosenborg ga seg ikke før det sto 6-1 på måltavla på Lerkendal. Det betyr at Rosenborg har et fantastisk utgangspunkt før returen i Slovenia.

Det var RBK tok tak i kampen fra start og presset Domzale bakover. Hoff, Holse og Reitan på høyresiden kombinerte flere ganger fint og kom til gode innleggsmuligheter og allerede etter sju minutter ga det resultat. Carlo Holse kom seg ned til linja og slo et innlegg langs bakken til Adam Andersson som dunket ballen i mål!

Scoret i sin åttende kamp på rad

Og Rosenborg bare fortsatte å angripe etter scoringen og bosatte seg i og rundt gjestenes 16-meter. Kombinert med mange gode initiativ og god fotballforståelse ble det mye å håndtere for Domzale da Holse ventet til det perfekte øyeblikket og sendte gjennom Hoff som chippet ballen på bakre hvor Dino Islamovic stupte frem og satte ballen i mål! Spissens åttende kamp på rad med scoring.

BACK-SCORINGER: Rosenborg dundret på med mange spillere i angrep, og begge backene noterte seg for scoring mot Domzale!

Presset var massivt på Domzale og nå hadde også venstresiden våknet. Tagseth fant Emil Konradsen Ceide på venstresiden, som fintet og slo inn mot Dino Islamovic som presset en forsvarrspiller til å sette ballen i eget mål! 3-0 etter en drøy halvtime.

Ceide-show

Og nå var Ceide virkelig i gang og Rosenborg dundret på med mange mann. Tagseth fant Ceide på venstresiden, som slo inn mot Dino Islamovic på nytt. Denne gang nådde spissen akkurat ikke frem, men bak han kom Erlend Dahl Reitan som satte inn 4-0! Domzale fikk en redusering ved Enes Alic like før pause, men RBK kunne fornøyd gå i garderoben med tremålsledelse.

Det så imidlertid ikke ut som at RBK var fornøyd med tremålsledelse da de kom ut på banen igjen, for kun 18 sekunder ut i andre omgang lå ballen igjen i nettet. Emil Konradsen Ceide fant uselvisk Dino Islamovic som plasserte ballen ned i hjørnet fra 18 meter!

Hjemmedebuterte med scoring

Andre omgang ble noe roligere enn første, men Rosenborg hadde hele veien full kontroll på gjestene. Det hele skulle kuliminere med scoring fra en hjemmedebutant da Erlend Dahl Reitan fant Noah Holm som banket inn 6-1 fra 16 meter! Dermed har Rosenborg med seg et svært solid resultat til returoppgjøret i Slovenia.

SCORING I HJEMMEDEBUTEN: Noah Holm kom inn og satte sin første scoring for Rosenborg!

Rosenborg – Domzale (4–1) 6–1