Ny kontrakt for Tore

Tore Reginiussen har skrevet under på en ny ettårskontrakt med Rosenborg.

Annonse:

Tore Reginiussen har skrevet under en ny ettårskontrakt med Rosenborg. Midtstopperen har spilt for Rosenborg siden 2012 og er den i dagens tropp som har lengst fartstid i klubben. 

I fjor høst fortalte Reginiussen at han telte på knappene, og at det kunne være at 2019-sesongen ble hans siste. Men nå har han altså bestemt seg for å ta nok et år i hvitt og svart. 

- Første og fremst handler det om at jeg er frisk og rask og har stort sett spilt alt av kamper de siste årene. Og kroppen kjennes vel så bra som den gjorde for 10 år siden. Dermed ble det vanskelig å forsvare det å legge opp nå, forteller han.

- I tillegg så er det spennende tider. Vi hadde en veldig tøff periode i vår, men man lærer veldig mye av det også. Men nå føler jeg vi er skikkelig på gang og det har jeg lyst til å være med på videre.

Reginiussen har spilt 225 kamper for Rosenborg, men har også erfaring fra klubber i Tyskland, Italia og Danmark. Nå vil han bruke den erfaringen for å hjelpe unge og fremadstormende spillere til å lykkes i Rosenborg. 

- Det er mange talentfulle spillere på vei opp i Rosenborg. Og jeg håper at jeg med min erfaring kan gi de noen tips og råd, slik at de kan bli viktige spillere for Rosenborg i fremtiden, sier Reginiussen.

Se hele intervjuet med forsvarsbautaen i videovinduet under:


Annonse fra Eliteserien: