Ny storseier da RBK avanserte

Rosenborg fortsetter målfesten og vant hele 4-0 over Linfield på Lerkendal. Dermed er RBK videre til andre kvalifiseringsrunde med 6-0 totalt.

Rosenborg fortsatte som i Nord-Irland, med god kontroll på Linfield. Det ble en roligere førsteomgang hvor Linfield tok liten risiko, mens Rosenborg forsøkte å finne en vei gjennom forsvaret.

20 minutter var spilt da to av Rosenborg sterkeste formspillere skulle sende RBK i føringen. Vegar Eggen Hedenstad slo et presist hjørnespark mot den nærmeste kanten av femmeteren. Der var Anders Ågnes Konradsen på plass og headet ballen i lengste!

Yanni meldte seg også på med et volleyforsøk etter en drøy halvtime, men ballen gikk utenfor. Gjestene fra Belfast fikk sin sjanse like etter da høyreback Chris Casement kom til skudd fra skrått hold, men André Hansen var raskt nede og reddet.

I andre omgang fortsatte Anders Ågnes Konradsen storspillet. Det var spilt fem minutter da Pål-André Helland la inn fra høyre. Ballen endte på 11 meter hvor Konradsen satte ballen kontant i mål!

Akintola kom inn for Søderlund et kvarter ut i andreomgang og Helland tok spissplassen. Han startet med å klinke et frispark i tverrliggeren. Senere ble han spilt gjennom på venstresiden og avsluttet i keeper. Da var Akintola på plass og satte den løse ballen i mål!

Men det skulle bli mer, men i omvendt rekkefølge. Akintola ble nydelig spilt gjennom av Trondsen og la hardt inn foran mål. Der var Helland sikker og satte kontant inn 4-0! Med det vant Rosenborg hele 6-0 i første kvalifiseringsrunde og er videre med god margin.