Nye ansettelser i Rosenborg

Rosenborg har ansatt ny publikumsansvarlig og forretningsutvikler.

Annonse:

Rosenborg lyste ut en rekke stillinger ved årsskiftet og nå begynner noen ansettelser å falle på plass. 

Klubbens nye publikumsansvarlig heter Pernille Grut Sørlie og er 31 år. Pernille kommer flyttende fra Oslo der hun har jobbet for film- og teknologistartupen Seen.io som salgsleder og rådgiver.

Tidligere har hun jobbet som salgsleder med personal og resultatansvar i en avdeling i Schibsted. Fotball og RBK er ikke nytt for Pernille som tidligere også har jobbet for RBK Skolen.

Pernilles hovedoppgave er å løfte publikumsopplevelsen på Lerkendal, og at enda flere kommer på kamp.

Andreas Evensen er ansatt som forretningsutvikler i Rosenborg. Andreas er 29 år og kommer fra Bergen, men er til tross for det Rosenborg-supporter. Han kommer fra en stilling som seniorkonsulent i AVO Consulting der han har arbeidet som prosjektleder hos kunder innenfor teknologi.

I tillegg har Andreas hatt ansvaret for kommunikasjonsarbeidet til hele AVO Consulting. Andreas er utdannet Siv. Øk på NHH og har i tillegg til fotball en brennende interesse for smart utnyttelse av teknologi. Hovedoppgavene til Andreas blir å se muligheter til forbedringer i det RBK gjør i dag, men ikke minst å se på nye spennende forretningsmuligheter for klubben.

Velkommen til Rosenborg!

Annonse fra Eliteserien: