Nye spillere til SalMar Akademiet

Fem nye spillere fra trøndersk breddeklubber er klare for SalMar Akademiet.

Annonse:

I slutten av januar meldte fire spillere overgang fra Nardo til SalMar Akademiet. Denne uka kom det flere spillere fra trønderske breddeklubber. 

Sander Evjen Brostrøm (Orkla), Haakon Ingdal Sørum (Freidig), Jørgen Sønstebø (Stjørdals Blink), Magnus Moen (Trygg/Lade, tidligere Byåsen) og Cheng Gao (Vestbyen, tidligere Sjetne) meldte alle overgang til SalMar Akademiet. 

- For Freidig som breddeklubb er det en stor annerkjennelse for den jobben som blir gjort hver dag på Freidig-banen. Vi synes jo det er litt trist at en god keeper som Haakon (Ingdal Sørum) går videre, men slik er det å være breddeklubb. Vi synes først og fremst at det er stas at Rosenborg vil hente en av våre spillere. I tillegg til at det er en annerkjennelse for jobben Freidig har gjort, er det også en resultat av den innsatsen Haakon har lagt ned selv, sier Tor Inge Våge fra Freidig. 

Rosenborg ønsker på sin side å opprettholde kontakten med klubbene man henter spillere fra. Klubbene får to sesongkort hver, men enda viktigere at de blir invitert inn på fotballfaglige møter i forbindelse med kampene de besøker. 

- Vi i SalMar Akademiet er helt avhengige av den gode jobben som gjøres i trøndersk fotball hver eneste dag. Målet er at vi skal utvikle et stadig mer fruktbart samarbeid med de trønderske breddeklubbene, sier akademileder Roar Vikvang.          

Første rekke fra venstre: Sander Evjen Brostrøm (Orkla), Haakon Ingdal Sørum (Freidig), Jørgen Sønstebø (Stjørdals Blink), Magnus Moen (Trygg/Lade, tidligere Byåsen) og Cheng Gao (Vestbyen, tidligere Sjetne)

Andre rekke fra venstre: Jan Ustad (Orkla), Tor Inge Våge (Freidig), Øivind Sandvik (Stjørdals Blink), Erik Erlien (Byåsen), Jostein Tuhus (Byåsen), Frode Wang Sjetne og Morten Gulliksen (Vestbyen).

Annonse fra Eliteserien: