416118280_398873996153784_7864457953789973525_n

Nypan-scoring i uavgjort mot Ranheim

Rosenborg dominerte fra start og scoret før kvarteret var spilt, men Ranheim slo tilbake i treningskampen på Kyrksæterøra.

Rosenborg og Ranheim møttes til duell i årets fjerde treningskamp. RBK hadde fra før spilt 0-1 og 1-1 mot to Las Palmas-lag på Gran Canaria, samt vant 8-0 mot et sammensatt lag ("Folkets lag") fra Trøndelag i tidligere denne helga.

Spiss-vikaren sendte RBK-foran

Ranheim var nære scoring etter kun fem minutter, om en litt tilfeldig. Et innlegg fra høyre gikk via en RBK-spiller og i bue over Tangvik, før ballen traff stanga.

Men det var Rosenborg som skulle dominere banespillet kampen gjennom. Gjennom godt presspill ble Ranheim-forsvaret utfordret gang på gang, og Rosenborg gjenvant ballen i gunstige posisjoner. Det skjedde også etter 13 minutter da Mikkel Ceide vant ballen utenfor 16-meteren og fant midtspiss Sverre Nypan som dro seg inn og satte 0-1 fra 17 meter!

Men ledelsen skulle ikke holde lenge, for Rosenborg ble straffet på Ranheims første ordentlige mulighet. Sivert Solli fosset oppover høyresiden og la inn til Bendik Bye som hadde sneket seg på blindsiden av en RBK-stopper og satte inn utligningen fra kloss hold.

Etter en drøy halvtimes spill var RBK to ganger nære en ny ledelse, men hverken volley-skuddet fra Selnæs eller Nypans skudd fra god posisjon endte innenfor stengene.

Rosenborg fortsatte med en stor andel ballbesittelse etter pause, men etter mange bytter var det vanskelig å få flyt og balltempo. Spillerne brukte tid på å finne medspillerne og måtte gjerne bruke to-tre ballberøringer, noe som gjorde det hele komfortabelt for Ranheim.

Tre minutter på overtid kunne Morten Bjørlo avgjøre for RBK, men skuddet fra 18 meter gikk akkurat på utsiden av stanga. Dermed endte kampen 1-1.

Ranheim - Rosenborg (1-1) 1-1