Nytt tap mot Haugesund

For andre gang i år måtte Rosenborg se seg slått av Haugesund da FKH påførte RBK det første tapet i serien siden juni.

Det skulle bli en grå førsteomgang på Haugesund Stadion med to lag som ikke klarte å spille seg til farligheter. Rosenborg presset tidvis hjemmelaget godt tilbake i egen 16-meteren, men hadde ikke kreativitet eller tempo til å skape det store. Beholdningen ble en halv sjanse til hvert lag før pause.

Haugesund startet best i andre omgang og fikk ledermålet etter 54 minutter. På en rask kontring ble Niklas Sandberg spilt gjennom og satte inn 1-0.

Rosenborg førsøkte å svare på scoringen, og kom seg oftere rundt på kantene. Etter 67 minutter la Hedenstad inn fra høyre, men Søderlunds harde skudd gikk over. Tre minutter senere la De Lanlay, inn fra venstre, men Samuel headet like utenfor.

Haugesund var nær ved å kontre inn en ny scoring etter 75 minutter, men Tronstad endte med å sette ballen utenfor mål.

Rosenborg jaget utligning og etter 74 minutter kom 1-1 ved Maars Johnsen! Spissen fikk ballen sentralt og lurte bort begge stopperne med en liten berøring før han la ballen rolig ned i hjørnet.

Men Haugesund svarte på direkten. Martin Samuelsen satte ballen i mål alene med keeper. Han var i offside, men målet ble godkjent og Haugesund vant 2-1.

Haugesund - Rosenborg (0-0) 2-1