OBOS fornyer med RBK

OBOS forlenger sin avtale med RBK. Med denne avtalen øker OBOS sitt engasjement på både herrelaget og kvinnelaget.

Annonse:

Rune Egeness (OBOS), Harald Lundemo (RBK), Emilie Bragstad (RBK), Torgrim Olsen (RBK), Cesilie Andreassen (RBK) og Arve Heggem var med på signeringen av den nye OBOS-avtalen på Koteng Arena.

OBOS forlenger sin avtale med RBK. Med denne avtalen øker OBOS sitt engasjement på både herrelaget og kvinnelaget. Siden 2018 har selskapet hatt en parallell avtale med herre- og kvinnelaget – og det løpet fortsetter nå i 2021-2023. OBOS blir å finne på drakta på begge lagene fra 2021-sesongen.

Rosenborgs partneransvarlig på herresiden Harald Lundemo, og markedssjef på kvinnelaget Torgrim Olsen er begge to veldig fornøyde på vegne av RBK.

- OBOS er og vil være en viktig samarbeidspartner for de neste årene, vi gleder oss til å videreutvikle samarbeidet, og er selvsagt stolte over at de velger å forlenge samarbeidet, sier Harald Lundemo.

Vi er veldig glade for at OBOS øker sitt engasjement hos oss, forteller markedssjef Torgrim Olsen.

- OBOS er allerede veldig synlige i vårt nærområde på Lade med sin utbygging, og nå skal vi sammen gjøre aktiviteter for barn og unge i området i 2021, vi har planer som vil komme denne bydelens yngste til gode. Fotballaktivitet som vil glede både gutter og jenter i vårt nærområde er veldig kjærkomment i tiden vi er inne i, avslutter Olsen.

I OBOS er de også fornøyde med den nye avtalen, og sponsorrådgiver Eddie Chr. Thomas, sammen med de lokalt ansvarlige i Trondheim, Rune Egeness og Arve Heggem, ser fram til å komme enda tettere på lagene i svart og hvitt som skal kjempe om medaljer også i 2021.

- For oss er det naturlig å knytte oss opp til Rosenborg Ballklub som er en av de sterkeste merkevarene i en region der OBOS ønsker å vokse, innleder Eddie Chr. Thomas.

- Avtalen gir OBOS veldig god synlighet regionalt, men også nasjonalt, den gir noe tilbake til OBOS-medlemmene i form av billett-rabatter, og den bidrar forhåpentligvis også til å løfte kvinnefotballen ytterligere, slik at også jenter og kvinner som vil satse på fotball får bedre muligheter til det, sier sponsorrådgiver Eddie Chr. Thomas i OBOS.

I tillegg bidrar avtalen til «livet mellom husene».

- For oss i OBOS handler boligutvikling om mer enn et godt sted å bo. Vi vet at RBK, både på herre- og kvinnesiden, bidrar enormt mye til glede og engasjement rundt sine A-lag. I tillegg er avtalen innrettet slik at vi også skal gjøre aktiviteter sammen som kommer barn og unge til gode og som bidrar til morsomme opplevelser i og rundt områdene i regionen der vi bygger og der vi har medlemmer, sier Thomas.

- Først av alt vil vi gratulerer RBK Kvinner med en fantastisk sesong i fjor. Laget var med å kjempe om seriegull helt inn i det siste, og det skal bli veldig spennende å se om de kan ta enda et steg nærmere seriegull i år, sier Thomas.

Avtalen med RBK Kvinner er viktig for OBOS av flere grunner:

- For det første knytter vi oss opp mot en populær og attraktiv merkevare som betyr mye for mange i et område der OBOS skal utvide sin virksomhet. For det andre er dette nok et bidrag fra OBOS’ side til å styrke kvinnefotballen. Kvinnefotballen i Norge har tatt store steg de siste årene, både på klubb og liganivå, men det er fortsatt et godt stykke igjen, og vi håper avtalen vår med RBK Kvinner vil være med på å fortsatt trekke utviklingen i riktig retning. For det tredje skal OBOS og RBK Kvinner finne på morsomme aktiviteter for lokalklubber og lokalsamfunnet, for å nevne noe, sier Thomas.

Annonse fra Eliteserien: