Olé, Olé, Olé!

Ole Sæter med hattrick da Rosenborg slo Kristansund på Lerkendal!

Løven fra Singsaker gikk rett i strupen på gjestene fra Nordmøre og kampen var bare fire minutter gammel da ballen lå i nettet for første gang. En feilvendt Fiabema spilte gjennom en brillant Carlo Holse ute ved krittet, og Holse la et tidlig innlegg av høy klasse mellom Kristiansund stopper og keeper. Gjennom 16-meteren kom Ole Sæter som et godstog og dunket ballen i krysset!

Kristiansund utlignet ved Amidou Diop etter 19 minutter, men dette skulle være Ole Sæter og Rosenborgs dag. 37 minutter var spilt da André Hansen spilte en lang ball opp på Sæter som sylfrekt spilte seg selv gjennom ved å headet over midtstopperen og sette fart. Alene med keeper tuppet han ballen kaldt ned i hjørnet og sørget for ledelse til pause!

Det ble summet om Sæter-hatrrick i pausen, og RBK-spissen leverte varene allerede etter to minutter! Rosenborg fylte opp i boksen til Kristiansund og Fiabema kom til et skudd som ble blokkert. Da var Løven fra Singsaker på plass og sikret hattricket med en kontant scoring!

Ungguttene skapte mer trøbbel

Etter at KBK-forsvaret hadde slitt i 75 minutter med Ole Sæter og Brian Fiabema skulle en energisk Pawel Chrupalla inn på topp og han fant raskt tonen med Marius Broholm, og sammen skulle de flere ganger kombinere fint. Etter 80 minutter lurte Chrupalla bort en forsvarsspiller og dro seg ned til dødlinja før han la 45 grader ut til Broholm som satte ballen like over.

Et par minutter senere var Sæter svært nær sitt fjerde da han utnyttet en feil i KBK-forsvaret og prøvde seg fra 20 meter. Han la ballen mot lengste kryss og keeper kunne lettet høre at ballen smalt i tverrliggeren før den gikk over. Rosenborg vant 3-1!

SÆTERS STORE DAG: Ole Sæter scoret tre mot Kristiansund!

Rosenborg - Kristiansund (2-1) 3-1