Overtidsscoring sikret tre poeng

Holums overtidsscoring sørget for Rosenborgs femte strake seier på hjemmebane og tre nye poeng

Rosenborg viste seg som det klart sterkeste laget i den første omgangen i dagens kamp mellom Rosenborg og LSK Kvinner på Koteng Arena. Rosenborgs kaptein blir skadet tidlig i kampen, og allerede etter 8 minutter blir Mali Næss erstattet av Nilsen som tar plass på midtbanen. Marcussen blir flyttet ned og tar over rollen som høyreback etter at kapteinen måtte ut med skade. En tidlig endring i lagoppstillingen påvirket ikke Rosenborglaget stort og etter knapt 10 minutter spilt kommer Berre til innlegg og får lagt inn på første stolpe hvor Dorsin er klar og bredsider ballen i mål bak LSK kvinner sin keeper og hjemmelaget er i ledelsen 1–0.

Rosenborg er det styrende laget og kommer til flere brukbare sjanser de første 45 minuttene. Like før lagene går til pause kommer scoring nummer 2 for hjemmelaget. Dorsin mottar ballen midt på LSK sin banehalvdel og får gå upresset mot mål før hun legger ballen fint til rette for Linberg som avslutter. Ballen går via LSK Kvinner-keeper og i mål.

Camilla Linberg er nærme med å bli tomålsscorer mot gamleklubben. I det 50. minutt får Rosenborg corner fra høyre. Brønstad slår ballen inn i feltet og det er Hørte vinner den første ballen og får headet ballen videre til Linberg som scorer på brassespark. Den akrobatiske scoringen blir avvinket for offside.

Deretter tar bortelaget over styringen og presser Rosenborg. Etter 66 minutter kommer den første reduseringen når Rosenborg gir vekk ballen på midtbanen og LSK spiller igjennom til Kyvåg som kommer alene med keeper og setter ballen kontant i mål bak. LSK Kvinner gir seg ikke og fortsetter å presse på etter reduseringen. I det 86. spilleminutt scorer LSK Kvinner sitt andre for dagen og det står 2–2 på resultattavla 4 minutter før fulltid.

Fjerdedommer viste minimum fem minutter overtid og Rosenborg hadde ikke tenkt å avgi poeng på hjemmebane i dag. Et minutt på overtid stormer Sørum fremover venstresiden og får lagt inn til Holum som står helt ledig inne i feltet. Avslutningen får via stolpen og i mål og jubelen tar av på Koteng Arena når Holum sikrer Rosenborgs femte strake hjemmeseier og tre nye poeng.

Rosenborg–LSK Kvinner (2–0) 3–2