NTB_TQUS9-1B_5s

- På vei i riktig retning

Alfred Johansson var fornøyd med resultatet i 1-0-seieren over HamKam, men litt mer kritisk til hvordan laget håndterte ballinnehavet.

Annonse:

Rosenborg vant 1-0 etter et tidlig mål av Ole Selnæs. Hjemmelaget klarte aldri å punktere kampen som dermed levde helt inn til dommeren blåste av etter nitti minutter.

- Vi må være bedre på ballen enn det vi er i dag, framfor alt på offensiv banehalvdel. Jeg synes frispillingen er fortsatt god i 1. omgang, så er HamKam gode etter pause på å stenge oss i frispillingen. Så framfor alt på offensiv banehalvdel bør vi være bedre enn vi er i dag, sier Alfred Johansson.

Rosenborg-treneren var fornøyd med prestasjonen og skuffet over resultatet da Rosenborg tapte 0-1 mot Strømsgodset. Etter HamKam-kampen hellet inntrykket mot motsatt.

- Det var en veldig sterk prestasjon i Drammen og der stod vi med null poeng, noe som vi var irriterte over. I dag står vi med tre poeng og er glade for det, men litt mindre positive over prestasjonen med ball. Men samtidig, det her er et lag som skal utvikle seg fra måned til måned og det har vi vært tydelige med fra starten. Vi ser fortsatt at vi er på vei riktig retning, sier Johansson.

Se hele intervjuet med Rosenborg-treneren på vår YouTube-kanal eller i videovinduet under.

Annonse fra Eliteserien: