Perler i kø i storseier mot Odd

Rosenborg serverte perler på ei snor da Odd ble grundig slått på Lerkendal.

RBK skulle gi et klart signal om at den halvspilte Eliteserien langt fra er ferdigspilt da Odd kom på besøk på Lerkendal. Gjestene fra Skien møtte en storm av angrepsvillige RBK-spillere og etter 15 minutter var kampen mer eller mindre avgjort. Holmar Örn Eyjolfsson åpnet festen allerede etter ett minutt og 50 sekunder da han stupte frem på et hjørnespark og headet Rosenborg i føringen!

Og Rosenborg fortsatte med en enkeltmannsprestasjon av pur klasse etter ti minutter. Noah Holm rundlurte en Odd-spiller med en frekk hælfinte ute på sidelinja og satte på storfarten inn i 16-meteren. Der lurte han en spiller til med en ny hælfinte og la ballen kaldt under keeper!

Rosenborg bølget på med nye angrep og fem minutter senere sto det 3-0. Emil Konradsen Ceide utfordret ute på venstresiden og dro seg inn i 16-meteren hvor han spilte gjennom Stefano Vecchia som flott satte ballen forbi keeper!

På 3-0 roet tempoet seg noe, men Rosenborg hadde full kontroll på Odd inn til pause.

Jaget flere mål

I andre omgang skrudde Rosenborg igjen opp tempoet og aggressiviteten, både offensivt og defensivt og det skulle bli en lang omgang for Odd som slet kraftig med RBK høye forsvarspress. Flere ganger mistet de ballen inne på egen halvdel og RBK stupte i angrep. Noah Holm var nær ved å legge på til 4-0 da han snappet ballen tre minutter inn i omgangen og banket til, men traff bare låret til en motspiller.

Om ikke de flotte scoringene så langt var nok, skulle Emil Konradsen Ceide finne frem en kandidat til Årets Mål etter en knapp time. Han mottok ballen sentralt i banen og la ballen til rette for seg selv med en tupp på direkten før han klinket ballen i krysset fra 20 meter! De drøyt 6200 på Lerkendal hørtes ut som 21000!

KANDIDAT TIL ÅRETS MÅL: Her klinker Emil Konradsen Ceide ballen i krysset til 4-0!

På 4-0 fortsatte bølge på bølge å treffe svimle Odd-forsvarere. Det gikk fort med RBKs ett-touch-pasningsspill og Odd hadde nok med å få ballen unna. Det klarte de ikke da Stefano Vecchia, på kanten av 16-meteren så en åpning og la ballen presist ned i lengste hjørne - hans andre scoring for kvelden og Rosenborg gruste Odd med 5-0!

Rosenborg - Odd (3-0) 5-0