Poengdeling mot Kristiansund

RBK lå under til pause, men snudde kampen i starten av andre omgang. Likevel kom KBK tilbake og sørget for ett poeng til hvert lag.

Annonse:

Rosenborg startet kampen med å en offensiv mot KBK-målet, men da det så ut som at Rosenborg hadde etablert et press på gjestene smalt det i den andre enden. På et hjørnespark kom Demba Bamba seg løs og headet ballen ned i borteste hjørne.

Utover i omgangen forsøkte Rosenborg å jage utligningen, men til tross for flere gode gjennomspill og innlegg fra kantene ble det ikke produsert store nok sjanser til å sette Mcdermott på skikkelige prøver.

Pausepraten gjorde godt for Rosenborg, for i andre omgang stupte RBK-erne i angrep med en kraft og presisjon som førte til stortrøbbel for gjestene.

Rosenborg var tunge på hjørnespark og to ganger på to minutter skulle det endte det med scoring. Først var det Jacob Rasmussen som var sterk i feltet og headet tilbake til Samuel som som satte ballen i nettet fra to meter. På det neste hjørnesparket var det Tore Reginiussen som steg til værs, og headet i tverrliggeren. Konradsen var på plass på den løse ballen og satte kontant inn 2-1. RBK hadde snudd kampen på to minutter.

Anders Ågnes Konradsen jubler etter sin scoring mot Kristiansund
Anders Ågnes Konradsen jubler etter sin scoring mot Kristiansund

Kristiansund klarte å hente seg inn og fikk forsvart seg bedre utover i omgangen, til tross for at Rosenborg i store deler hadde ballen og kom til innlegg og fikk mange dødballer i form av hjørnespark og frispark utenfor 16-meteren. 

Så, ti minutter før full tid ble Rosenborg hardt straffet etter å ha mistet ballen langt inne på egen halvdel. Steinkjer-mannen Bendik Bye hadde kommet inn for Kristiansund og lot ikke muligheten gå fra seg. Han forserte 15 meter før han banket til. Markkryperen gikk ned i lengste hjørne og det sto 2-2 på Lerkendal.

Alexander Søderlund var noen hårstrå fra å få stusset et Helland-innlegg i mål i sluttminuttene, men ellers lot ikke gjestene seg presse. Kristiansund var derimot svært nær å stikke av med alle poengene. På overtid ble Demba Bamba spilt helt alene med André Hansen, men Rosenborgs keeper vant duellen og hindret tap. Dermed endte det med poengdeling på Lerkendal.

Kampfakta:

Rosenborg - Kristiansund (0-1) 2-2
Eliteserien, kampdag 2
17. mars 2018 kl. 18.00
14 285 tilskuere

Mål:
0-1 Daouda Bamba 11’
1-1 Samuel Adegbenro 51’
2-1 Anders Ågnes Konradsen 53’
2-2 Bendik Bye 80’

Gult kort:
Bent Sørmo 25'
Andreas Hopmark 53'
Jonas Kippersund Rønningen 90'
Sean Mcdermott 90'

Rosenborg (4-3-3):

Asset 1 Asset 2
1
Hansen


2
Hedenstad
4
Reginiussen
5
Rasmussen
3
Meling


7
Jensen
8
A. Konradsen
Goal 53'
15
Trondsen


23
Helland
9
Bendtner
Substituted out 77'
28
Adegbenro
Goal 50'
Innbyttere
24
Østbø
20
Amundsen
26
Serbecic
22
M. Konradsen
17
Levi
25
Lundemo
14
Søderlund
Substituted in 77'
Innbyttere
 • 24
  Østbø
 • 20
  Amundsen
 • 26
  Serbecic
 • 22
  M. Konradsen
 • 17
  Levi
 • 25
  Lundemo
 • 14
  Søderlund
  Substituted in 77'

Kristiansund (4-3-3):

Sean McDermott

Bent Sørmo
Andreas Hopmark
Dan Peter Ulvestad
Erlend Sivertsen

Pål Erik Ulvestad (Brent Lepistu 65')
Stian Aasmundsen
Amidou Diop (Bendik Bye 63')

Jonas Rønningen
Daouda Bamba
Torgil Gjertsen (Sondre Sørli 79')

Annonse fra Eliteserien: