Prisdryss i Salmar Akademiet

Selv om helgas finalekamper i NM for G-16 og G-19 i Telenor Arena blir sesongens største høydepunkt for utviklingavdelingen så ble torsdag kveld sist uke også et høydepunkt for minst fire av årets spillere.

Annonse:

Håkon Gangstad (G-16), Franklin Nyentue (G-19), Emil Konradsen Ceide (RBK 2) og Torbjørn Lysaker Heggem (årets profil) fikk sine velfortjente priser på det godt besøkte foreldre- og spillermøte i familierestauranten på Scandic Lerkendal.

A-trener Rini Coolen delte ut prisen til årets profil i Salmar Akademiet Torbjørn Lysaker Heggem og sa blant annet følgende:

- Torbjørn er en spiller vi har store forventninger til i RBK. Han har allerede denne høsten trent med A-laget og vist at han kan bli en meget spennende midtstopper for RBKs A-lag i fremtiden.

Også Emil Konradsen Ceide - som ble årets spiller i RBK 2 - har vært med på A-lags treninger dette året og debuterte for A-laget som innbytter i sin venstre vingrolle mot LSK i supercupfinalen i april. Gert Herkes som overtok som hovedtrener for Trond Henriksen midtveis i sesongen på RBK 2 delte ut prisen. RBK 2 ble nr 2 i sin 3.div avdeling bak Byåsen.

G-19 som møter Songdal i NM finale lørdag har også deltatt i en lokal serie og scoret over 100 mål. Toppscorer Franklin Nyentue stod bak 27 av scoringene for G-19 og 5 scoringer på RBK 2. Han fikk prisen utdelt av Alexander Lund Hansen.

G-16 som møter Stabæk i fredagens finale vant sin avdeling i puljespill C med klar margin. Trener Gerhardt Wermink delte ut prisen til Håkon Gangstad som i likhet med de øvrige prisvinnerne sa noen få ord til forsamlingen der også medspillere og støtteapparat i god kollektiv RBK ånd også ble tildelt mye av æren for prisene.

Foreldremøte ble innledet av at Tove Moe Dyrhaug ønsket velkommen. Deretter tok sportslig leder Stig Inge Bjørnebye over før professor Geir Jordet hadde et fremlegg på en drøy halv time omkring mentalitet og prestasjonskultur. Alle 44 spillere i Salmar Akademiet var på plass for foredrag og prisutdeling. Også ledere, trenere og støtteapparat i akademiet var til stede.

Annonse fra Eliteserien: