Proffkontrakt for Engen Vik

SalMar Akademiet har skrevet sin første proffkontrakt for året. Audun Engen Vik har signert for 3 år med Rosenborg.

Annonse:

Audun Engen Vik har skrevet under en treårskontrakt med Rosenborg. Dette er SalMar Akademiets første proffsignering for året. 

- Vi er veldig fornøyd med utviklingen til Audun både som spiller og person. Vi er veldig glade for å ha blitt enig med han om en kontrakt for de neste tre årene, sier akademisjef Rini Coolen til RBK.no. 

- Audun er vår første akademisignering i år, og forhåpentligvis vil flere følge etter, fortsetter Coolen. 

Engen Vik har så langt seks aldersbestemte landskamper for Norge, og Coolen har store forventninger til unggutten.

- Han er en potensiell a-lagspiller for Rosenborg i fremtiden, sier han. 

Typisk RBK-spiller

- Audun er en fremoverrettet spiller som er veldig god taktisk. Det vet jeg kommer til å hjelpe han i årene fremover. Han er typisk Rosenborg-spiller, sier Harald Martin Brattbakk.

Den tidligere RBK-spilleren - og scoringskongen - er ansatt i SalMar Akademiet som spesialist-trener for angrepspillerne. Og som mangeårig ving i Rosenborg vet han hva som gjelder for at Engen Vik skal fortsette utviklingen.

- Audun må gjøre de riktige tingene fremover når det kommer til trening, kosthold og søvn. Men jeg er ikke noe redd for at det ikke blir ivaretatt. Men først og fremst må han bare glemme at han har skrevet kontrakt og ha det artig med fotball. Det er det aller viktigste, sier Brattbakk.

Utvikling

Engen Vik er naturlig nok glad for at han har skrevet kontrakt med Rosenborg.

- Jeg har alltid tenkt at Rosenborg er den rette veien å gå for meg. Kontrakten er et bevis på at de har trua på meg, og det er artig. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier han. 

- Hvis jeg fortsetter å utvikle meg som jeg ønsker fremover, kommer jeg til å nå målet mitt om å nå det høyeste nivået til slutt, sier Engen Vik. 

Annonse fra Eliteserien: