RBK og TrønderEnergi besøkte Malvik

God stemning i strålende sol på Viksletta

Annonse:

Malvik var utvalgt Trøndelag på kamp-kommune til RBK-Vålerenga. I den sammenheng tok Rosenborg og TrønderEnergi turen utover til Viksletta på torsdag i forrige uke.

Som en del av Trøndelag på kamp-konseptet reiser klubben, sammen med TrønderEnergi, ut til enkelte av de utvalgte kommunene. Besøkene organiseres i samarbeid med lokalt idrettslag, der målet er å sammen lage show og røre for å skape glede og entusiasme i kommunen.

Malvik Fotball var eksemplarisk vertskap for arrangementet, der små og store kunne kjøpe seg rimelige kampbilletter, supporterprodukter, spille fotball, løfte og ta selfie med seiremestertrofeet og kongepokalen, prøve fotballdarten til TrønderEnergi, møte RBK maskoten Troillet og ikke minst; møte A-lagsspillere fra RBK.

Denne gangen var det Yann-Erik de Lanlay, Anders Trondsen og Erik Botheim som tok turen i RBK-bussen fra VY. De tok en liten prat med speaker på Viksletta sammen med Allan Rødfjell fra Malvik Fotball, før de kom seg ut på 3v3-banene for å spille fotball med barna. Det ble noen fine kamper før spillerne stilte opp for autografer og selfies.

Frode Forbord fra Malvik Fotball, var meget fornøyd med dagen.

- Dette var en kjempeopplevelse for oss i Malvik. Vi hadde bestilt godt vær og det kom som bestilt. Masse barn og voksne var kjempefornøyd med dagen. Autografer og selfies var populært og jeg tror shopen var fornøyd med salget. Det var i hvertfall mange barn med Rosenborg effekter der, sier han.

Rosenborg ønsker å takke Malvik Fotball for samarbeidet, og ser fram til neste Trøndelag på kamp-besøk ute i ny kommune.

IMG_6003

 

Annonse fra Eliteserien: