RBK roadtrip: Vanvikan

Rosenborg skal besøke alle 38 kommuner i Trøndelag. Første stopp er Vanvikan i Indre Fosen kommune.

Annonse:

Rosenborg skal besøke alle 38 kommunene i Trøndelag denne sesongen. RBK Roadtrip startet mandag ettermiddag i Vanvikan i Indre Fosen kommune.

– Rosenborg er en klubb for hele Trøndelag, og vi har satt oss som mål å besøke alle kommunene. Vi har sagt at vi skal i større grad ut til folket igjen og tror at dette prosjektet er midt i blinken. Vi gleder oss til å besøker kommuner, ildsjeler og RBK-entusiaster, sier daglig leder Tove Moe Dyrhaug til RBK.no. 

Spillerne skal være med på noen utvalgte besøk, men alle kommuner fra nord til sør i fylket skal få besøk av Rosenborg. 

– I hver kommune skal vi utnevne en kontaktperson som skal fungere som et bindeledd mellom oss og kommunen. Det gjør det enklere for oss å for eksempel arrangere et opplegg for kommunen på Lerkendal. 

Alle de trønderske kommunene får også sine egne kommuneseter på Lerkendal sesongen 2020. Det er 2 sesongkort kommunene kan disponerer slik de ønsker på hver kamp.

– Det kan være noen i kommunen som har gjort en frivillig innsats eller noen andre som fortjener en påskjønnelse, sier Dyrhaug.

I Vanvikan var planen at Rosenborg skulle overraske Leksvik G13 og Vanvikan G12. Birger Meling, Dino Islamovic og Emil Konradsen Ceïde tok turen uten at noen visste noen ting på forhånd. Dermed ble det en trening utenom det vanlige for spillerne:


Annonse fra Eliteserien: