Tapte mot Kolstad

RBK2 gikk på 3–5-tap i den Facebook Live-sendte hjemmekampen,

Annonse:

Dermed har Byåsen fått en viktig luke i toppkampen etter at Rosenborg 2 misbrukte muligheten til å komme seg ett poeng bak. Til det var nedrykkstruede Kolstad dødelig effektive og scoret mer eller mindre på alle sine målsjanser - og ledet 3-0 til pause.

- Ved pause ga vi beskjed om at vi burde spille mer langs bakken, siden vi mener at er bedre enn dem i den fasen av spillet. Vi ble for mye med på deres premisser med lange baller og dueller. Vi prøvde å vri spillet slik at spillere som Robert Williams (venstreback) kunne fungere som en ekstra midtbanespiller. Vi startet å spille i andre omgang, men da var det allerede 5-0, sier RBK2-trener Gert Heerkes og referer til at Kolstad ledet med fem mål da én time var spilt.

Matthias Vilhjalmsson og Erik Botheim sørget for at det blir litt mer spennende på slutten, men opphentingen startet for seint. Dermed ble det tomålstap på SalMar-banen.

- Det er selvsagt en veldig skuffende prestasjon av oss. Det var ingen overraskelse hvordan de spilte, den eneste overraskelsen var hvordan vi håndterte det Kolstad kom med. De er gode til å gjøre det enkelt og vi hadde store vanskeligheter med de lange ballene og duellene, sier Heerkes.


Rosenborg 2 – Kolstad 3–5 (0–3)

Norsk Tipping-ligaen,18. runde
mandag 3. sept. 2018
SalMar-banen

0-1 Torbjørn Trøen 12'
0-2 Morten Valø 26'
0-3 Valø 43'
0-4 Erlend Sørhøy 47'
0-5 Jørgen Lie str, 60'
1-5 Erik Botheim 61'
2-5 Matthias Vilhjalmsson 75'
3-5 Vilhjalmsson 81'

Rosenborgs lag: 

Arild Østbø
Erlend Dahl Reitan
Igho Ogbu
Torbjørn Heggem
Robert Williams
Olaus Skarsem
Mikael Johnsen
Matthias Vilhjalmsson
Filip Brattbakk
Erik Botheim
Emil Ceide

Annonse fra Eliteserien: