Reddet uavgjort på overtid

Rosenborg lå under hele første omgang, 2 minutter på overtid scorer Magnusdottir etter hjørnespark, og kampen ender 3-3.

Det var en dårlig start for Rosenborg i den første virkelige prøven for Rosenborg Kvinner i Salmar-hallen på Steinkjer. Rosenborg var oppe ved mål noen ganger fra start og hadde noen sjanser. Vålerenga jobber ballen fort tilbake på Rosenborgs halvdel, og får et skudd mot mål som Rugile redder, men minuttet senere scorer Sævik kampens første mål. Det tar bare 3 minutter før Sævik scorer et nytt mål for Vålerenga.

Andre omgangen er Rosenborg litt mer aggresiv på ballen, og bare 11 minutter inn i andre omgang scorer Nautnes første mål for hjemmelaget.

Det er en del bytter i andre omgang, og Lein tar av Sørum, Joramo og Olsvik, og setter inn Rogde, Magnusdottir og Minde inn i det 63 minutt.

I det 64 minuttet scorer Nautnes det andre målet for dagen, og stillingen er da 2-2.

Det blir frispark til Vålerenga etter en duell der Hørte kommer på etterskudd og mister ballen. Hun tar tak i trøya til motstanderen og får gult kort. Frisparket slås inn i boks og Sævik scoret sitt 3 mål.

9 minutter igjen av kampen gjøres det to nye bytter. Andreassen og Nautnes blir tatt av, mens Hernes og Lein kommer inn på banen. Noen minutter senere blir Hørte tatt ut og Vårhus får spille de siste minuttene.

Rosenborg – Vålerenga (0–2) 3-3