Reddet uavgjort på overtid

Melhus ledet 2–0 til overtiden, men Rosenborg 2 scoret to kjappe og klarte uavgjort.

Rosenborg 2 kom fra seier 2–1 hjemme mot Strømsgodset 2 i forrige runde. Mandag kveld ventet Melhus på Gruva kunstgress. Vertene kom fra uavgjort hjemme mot Byåsen.

Det gikk ikke lang tid før kampens første mål var et faktum. Fem minutter var spilt da Melhus fikk snappet ballen etter et innkast på Rosenborgs halvdel. Ballen ble slått høyt inn i bakrom, Philip Totland gikk på løp og stanget inn 1–0 over Henrik Lidal Jamne som var kommet ut i feltet.

Utlikninga til 1–1 burde kommet etter halvtimen spilt. Tobias Solheim Dahl slo en flott pasning fra inne i midtsirkelen til Morgan Arnstad på fem meter, men keeper Jørgen Hagensen kom ut og fikk slått skuddet over mål.

Begge lag hadde noen halvsjanser, men det ble ingen flere mål før pause.

Andre omgang fortsatte litt i samme spor til å begynne med. Mye balltrilling og et Melhus med kontroll på kampen.

65 minutter var spilt da Melhus fikk et innkast som de tok godt vare på. RBK 2 fikk ikke klarert og inne i feltet sto Sigurd Støbakk alene og økte ledelsen til 2–0.

Det så lenge ut til å bli hjemmeseier, men et innlegg fra Magnus Kjølhamar gikk rett i mål og dermed 2–1.

Seks minutter på overtid fikk RBK 2 kontroll på ballen igjen. Isak Jønvik Holmen slo inn i feltet, der sto målet åpent etter en feil hos Melhus og Magnus Holte sikret på enkelt vis 2–2 og ett poeng.