Reitan skrev ny kontrakt

Erlend Dahl Reitan har skrevet under på en ny 3,5-årskontrakt med Rosenborg.

Annonse:

Klæbyggen hadde opprinnelig kontrakt ut året. Den er nå forlenget ut 2023-sesongen. Kontrakten ble underskrevet fredag morgen. 

- For det første er det er her jeg føler meg hjemme. Jeg har lyst til å vise meg frem enda mer her, være med på å vinne titler og ta hjem seriegullet til Trondheim. For det andre mener jeg at dette er riktig for min utvikling. Kontrakten er lang og det gir ekstra trygghet, sier Erlend Dahl Reitan.

Klar til å bidra

Reitan debuterte på A-laget til Rosenborg i cupen i 2016 og tok Lerkendal-publikummet med storm da han som 19-åring scoret mot Start og Vålerenga i sine to første seriekamper for Rosenborg. Siden har det blitt to låneopphold i Bodø/Glimt for å få nok spilletid.

- Utviklingen har gått litt saktere enn jeg håper på, det må jeg være ærlig om. Men jeg hadde et veldig bra år i Bodø/Glimt i fjor og føler jeg absolutt er klar til å bidra her nå, sier Reitan.

Det mener også sportslig leder Mikael Dorsin.

- Vi har sett en god utvikling og Erlend tok store steg i Bodø i fjor. Vi håper han fortsett utviklingskurven. Det er en spiller som er viktig for laget både som fotballspiller og som person, sier Dorsin.

Hard kamp om plassen

22-åringens kortsiktige mål er å bidra til at Rosenborg tar tilbake seriegullet i 2020. Samtidig kjemper han en kamp med Vegar Eggen Hedenstad om plassen på høyreback.

- Jeg tror det er en åpen og jevn kamp om plassen. Begge to er gode fotballspillere, så det blir spennende. Vi backer hverandre uansett, så jeg er ikke bekymret for det, sier Reitan.


Annonse fra Eliteserien: