Rosenborg inngår samarbeid med Sorare

Rosenborg og Sorare kan med glede annonsere et samarbeid som gjør Sorare til klubbens eksklusive NFT Fantasy Football Game Partner, og samtidig blir en del av partnernettverket.

Annonse:

Dagens flerårige avtale gjør Sorare til global eksklusiv partner for RBK, og samarbeidet vil produsere digitalt innhold og nye måter å interagere med klubben på for våre supportere og Sorare sine managere. Supportere, samlere og spillere fra hele verden vil nå få anledning til å samle på, spille med og vinne digitale fotballkort fra Rosenborg – fra og med i dag.  

Dette er en unik avtale og den første av sitt slag i norsk sammenheng. Lisensavtalen åpner opp en ny inntektskilde for Rosenborg ettersom Sorare har millioner av brukere i 185 land.  

Sorare kombinerer et gratis fantasy-spill med digitale samlekort – underbygget av ‘non-fungible’-teknologi som gjør kortene unik. Samlekort har lenge vært populært innen sport, og med Sorare kan man nå oppleve en ny verden av muligheter knyttet til det å eie og forvalte digitale fotballkort.  

Den eksklusive avtalen er den siste i rekken av store milepæler for Sorare. Selskapet opplever for tiden enorm vekst og etterspørsel etter produktet sitt. I skrivende stund har selskapet over 2 millioner brukere verden over, og 280+ partnerorganisasjoner – inkludert La Liga, Bundesliga, Lega Serie A, samt verdensstjerner som Kylian Mbappé og Serena Williams.   

Michael Meltzer, Head of Business Development of Sorare, sier følgende om avtalen.

- Rosenborg er den mest ikoniske og prestisjetunge klubben i Norge. En klubb med en historie uten sidestykke, og den største fan-basen i landet, sier Meltzer.

- Vi er utrolig glade for å kunne utvide samarbeidet vårt med en så historisk klubb, som er så engasjert i å gi supporterne sine nye opplevelser som det vi selv er. Takket være denne avtalen vil supportere kunne bruke Sorare til å komme enda tettere på klubben og deres spillere, fortsetter han. 

Leder for forretningsutvikling i Rosenborg, Andreas Evensen, ser frem til å samarbeide med Sorare.

- Vi er alltid på jakt etter nye måter å nå ut til de som følger klubben på, og derfor var det å inngå et samarbeid med Sorare en spennende mulighet. Sorare sitt fantasy-spill representerer fremtiden når det kommer til det å følge klubben digitalt, og vi er veldig fornøyde med avtalen som vi nå har inngått, sier Evensen. 

Om Sorare 

Sorare ble startet av sportfans, for sportfans. Selskapet er basert i Paris og New York og er grunnlagt av et stjernespekket kobbel av investorer og sportidoler som Benchmark, Accel, Softbank, og fotballspillere som Gerard Piqué, Antoine Griezmann og Rio Ferdinand. Se den komplette listen over lisensierte klubber her.

Nettside - Twitter - Press Kit

Slik fungerer spillet - kort forklart:

I Sorare opptrer brukerne som managere/trenere og setter opp en lagoppstilling bestående av 5 spillere; 1 keeper, 1 forsvarer, 1 midtbanespiller, 1 spiss, samt en annen utespiller.  

Trenerne melder på disse lagoppstillingene i forskjellige turneringer, hver med sine påmeldingskriterier, som f.eks. begrensning på alder eller hvilken klubb de spiller for. 

Basert på spillernes prestasjon i den virkelige verden gis «trenerne» poeng, og de med mest poeng ved turneringsslutt mottar best premier.  

Spillerkortene kommer i forskjellige typer. Hver fotballspiller har 1000 begrensede, 100 sjeldne, 10 supersjeldne, og ett unikt kort. «Trenerne» kan delta i auksjoner på Sorare sin markedsplass for å kjøpe eller selge kortene de eier.  

Sjekk også ut denne videoen for å lære enda mer om hvordan spillet fungerer.

Pressekontakter 

Sorare: [email protected]
Rosenborg: Jørgen Stenseth,[email protected]

Annonse fra Eliteserien: