Rosenborg lanserer Unbranded

Rosenborg lanserer nå en helt ny kleslinje som bryter med det tradisjonelle supporterutstyret, og tar et stort steg inn i livsstilsmarkedet.

Annonse:

Lifestyle kolleksjonen er laget med lidenskap, ekspertise og en dedikasjon for å tilby førsteklasses produkter som følger en tydelig produktstrategi for Rosenborgs samfunnsansvar.

Se utvalget i Rosenborg Shop

Hos Rosenborg handler det om mer enn fotball – det handler om å skape noe varig og betydningsfullt. Vår nye kleslinje reflekterer denne filosofien. Kolleksjonen er utformet med materialer av høyeste kvalitet og et tidløst design som aldri går av moten. Hvert plagg er nøye utformet for å levere enestående komfort, funksjonalitet og stil.

02_Details-web.jpg

Rosenborg har samarbeidet med Nonspace og Manufacture Oslo for å realisere denne visjonen. Kolleksjonen er produsert på små, familiedrevne fabrikker i Porto-området, kjent for sitt enestående håndverk og kvalitet. Hver fabrikk er nøye utvalgt for deres ekspertise og engasjement for bærekraftig produksjon. Fra våre eksklusive merinoull-luer til økologiske bomullssokker og capser, er hvert produkt laget med omtanke og presisjon.

Rosenborg og våre samarbeidspartnere på prosjektet har vært involvert i hele produksjonsprosessen, for å sørge for at vi får det beste for de som vil vise sin stolthet for Rosenborg.

Designfilosofien bak Rosenborgs nye kleslinje er enkel: tidløshet og kvalitet. Vi ønsker å tilby plagg som varer og som blir en fast følgesvenn i din garderobe – sesong etter sesong. Det minimalistiske designet fremmer vår ikoniske diamant som har stått stødig gjennom tidene, og plaggene leveres eksklusivt i Rosenborgs hovedfarger sort, hvitt og vår nye grønne farge.

Med denne kolleksjonen bringer vi en del av Rosenborgs sjel og dedikasjon inn i din hverdag, og skaper en ny arv som står for sofistikert eleganse og holdbarhet.

03_Portrait-web.jpg

Rosenborgs kleskolleksjon følger en tydelig strategi for produktutvikling og produksjon, og er en del av vårt arbeid for å være en samfunnsansvarlig klubb.

For denne kolleksjonen handler bærekraft først og fremst om å skape produkter av høy kvalitet som tåler tidens tann – kvalitet som brukes igjen og igjen, repareres, tas vare på, og til slutt ender opp i et lukket kretsløpssystem ved slutten av sin livssyklus. Vi har designet løstsittende unisex-plagg slik at plaggene kan deles i en husholdning uavhengig av kjønn, størrelse og alder.

04_Unisex-web.jpg

Vi har som mål å produsere “nærmere hjemmet”. Alle fabrikkene som har bidratt til å lage denne kolleksjonen er nøye utvalgt av Rosenborg og Manufacture Oslo. Dette er små og mellomstore fabrikker rundt Porto i Portugal. Ved å produsere i Europa unngår vi langdistanse-frakt og sikrer samtidig at produksjonen er etisk og bærekraftig gjennom EUs strenge regler for produksjonens påvirkning på miljøet og arbeidsforhold for arbeiderne. Vi tror på full åpenhet for våre kunder, og alle fabrikkene er listet sammen med våre produkter. Alle tekstiler er laget av naturlige fibre som økologisk bomull og merinoull. 

I designprosessen er det brukt sirkulære designstrategier. Et eksempel er at vi har minimert tilbehør og detaljer ved å designe “ut” snortunnelen på hetten for å unngå metallmaljer. Manufacture Oslo har sammen med Rosenborg og Nonspace gjort all tilpasning og prototypeutvikling gjennom Clo3D for å minimere prøveproduksjonen. En ny teknologi som brukes for en mer bærekraftig produksjon av prototyper, og som blir brukt som produktbilder på Rosenborg Shop. Alle produktene er fraktet med lastebil fra Porto til Trondheim.

05_Portrait-web.jpg

Bli en del av Rosenborgs reise og opplev den nye kolleksjonen som kombinerer det beste av sport, stil og bærekraft. Hvert plagg er ikke bare et produkt, men en historie om håndverk og lidenskap som vil vare i mange år fremover.

Alltid framover!

06_Group-web.jpg

 

Annonse fra Eliteserien: