Sæter skrev under ny kontrakt

Ole Sæter har skrevet under på en ny kontrakt med Rosenborg, som binder ham til klubben ut 2026-sesongen.

Annonse:

Rosenborgs nummer ni hadde opprinnelig kontrakt med Rosenborg ut inneværende sesong, men har kommet til enighet med klubben om en ny tre-årskontrakt.

- Rosenborg har vært en guttedrøm for meg siden jeg var en liten gutt fra Singsaker. Det å gå forbi Lerkendal og oppleve jubelbrus ga meg ståpels også da. At jeg nå sitter her og har forlenget kontrakten med nummer ni på ryggen, er en guttedrøm, sier Ole Sæter.

Trondhjemmeren startet karrieren i bydelsklubbene Trond og Sverresborg, før han også har vært innom Nardo, Kristiansund og Ranheim på veien. Sæter slo for alvor gjennom i Rosenborg-drakten med to mål mot Vålerenga i mai i fjor og endte på 15 mål i sin første fullverdige sesong i klubben. Siden har han ikke sett seg tilbake og nå ser han frem til nye år på Lerkendal.

- Jeg lever drømmen, så hvorfor gi fra seg det? Dette er en mulighet jeg ikke får igjen og det gir meg frysninger å tenke på at jeg skal fortsette å spille for Rosenborg. Så handler det om å få frysningene ut i underholdning og handling også. Så skal vi se at det blir resultater til slutt, sier Sæter.

Etter nesten ett år med forhandlinger ble den nye kontrakten underskrevet på Brakka fredag morgen.

- Jeg kjenner på en blanding av stolthet og lettelse. Det har vært en lang prosess, men jeg vet hvor jeg kommer fra. Trøndelag og Trondheim er byen min. Da er naturligvis Rosenborg hjemmet mitt også. Da ble valget til slutt ganske enkelt, sier Sæter.

Se hele intervjuet på Rosenborgs YouTube-kanal eller i videovinduet under:

Annonse fra Eliteserien: