SalMar Akademiet med egen podkast

SalMar Akademiet lanserer sin egen podkast som skal fremme læring, inspirasjon og engasjement.

Annonse:

Rosenborg BallPod returnerte denne helga med Åge Hareide som gjest. Men i tillegg til at det jevnlig skal komme nye episoder fra livet rundt a-laget, så lanserer også SalMar Akademiet sin egen podkast. 

Spillerutvikler og assistent på RBKs G16-lag, Sarmed Saify, er programleder for podkasten.

- Målet med en podkast fra SalMar Akademiet og RBK er at den skal fremme læring, inspirasjon og engasjement rundt oss. Målgruppa er supportere, unge fotballtrenere, foreldretrenere og breddefotballen. Vi ønsker å være åpen om det vi gjør og hvordan vi driver spillerutvikling når det gjelder det fysiske, psykiske, tekniske og taktiske, forklarer Saify.

Saify håper også å involverer trøndersk fotball i podkasten på sikt. 

- Jeg håper vi kan sparre med klubbene rundt oss om tema til podkasten. Det kan være en klubb som har en spesifikk utfordring eller et tema de vil høre mer om. Så er det ikke slik at vi har fasit, men vi kan komme med våre synspunkter og innspill på problemstillingen. 

Første episode er naturlig nok med akademileder Roar Vikvang. Han forteller om den jobben som er startet på "nye" SalMar Akademiet. I episode 2 og 3 får Sarmed besøk av Christer Basma og Roar Strand. 

Første episode kan du sjekke ut her: 

Annonse fra Eliteserien: