Sammen snur vi det

Dette banneret hadde Kjernen møtt opp med på den siste treningen foran Sarpsborg 08-kampen på Lerkendal.

Annonse:

Lørdag formiddag gjennomførte Rosenborg-spillerne den siste treningsøkten før den viktige hjemmekampen mot Sarpsborg 08 søndag kveld.

Rosenborg er i en uvanlig posisjon der to poeng på fem kamper sørger for at laget er tabelljumbo når første seriekamp i mai skal spilles.

På lørdagens trening møtte Kjernen og andre RBK-supportere opp med et stort banner med påskriften "Sammen snur vi det" og samtlige oppmøtte holdt koken med sang og stemning under den én time lange økten.

- Det er helt fantastisk det de gjør her og det gjør meg veldig stolt å være en del av en klubb som Rosenborg. Det er utrolig godt å kjenne på støtten både for oss og for guttene. De stiller seg bak oss i en vanskelig tid, så er det opp til oss å sørge for å gi noe igjen i morgen, sier Eirik Horneland.


Ønsker å gi tilbake til supporterne

Rosenborg-treneren mener supporterne har fortjent en opptur etter en mager sesongstart. Mulighetene kommer på rekke og rad i mai - først ut er Sarpsborg 08 på Lerkendal.

- Vi ønsker å gi noe igjen ved å vise et voldsomt pågangsmot. Det handler om å vise at vi har utrolig lyst til å representere Rosenborg og representere supporterne som støtter klubben, sier Horneland.

Eneste ubeseirede lag mot eneste uten seier

Søndag møtes to lag som har slitt med å vinne fotballkamper i innledningen. Selv om Sarpsborg 08 er eneste ubeseirede lag i Eliteserien, har fire av fem kamper endt uavgjort 1-1.

- Jeg tror det blir en tøff og tight kamp. Vi må bare tenke på at dette skal vi våge å gå løs på. Vi skal våge å være gode i offensivt spill og ikke tenke for masse på konsekvenser, sier Horneland.

NB! Rosenborg har et godt tak på Sarpsborg 08 innbyrdes. Rosenborg har tilgode å tape mot sarpingene i Trondheim og har vunnet seks av sju oppgjør siden 2011.

Rosenborg - Sarpsborg 08 spilles på Lerkendal klokken 20:00 søndag 5. mai. Billetter finner du her.

Annonse fra Eliteserien: