- Savner nærkampene

Tirsdag var spillerne tilbake på treningsfeltet etter noen dager påskefri. Anders Ågnes Konradsen er glad han kan trene, men savner å kline til i duellene.

Annonse:
TRENING: Spillerne var tilbake på feltet etter litt påskeferie tirsdag formiddag.
TRENING: Spillerne var tilbake på feltet etter litt påskeferie tirsdag formiddag.

Anders Ågnes Konradsen var sammen med resten av spillerne tilbake på treningsfeltet tirsdag formiddag. Ikke samlet, selvfølgelig, men i mindre grupper og med nødvendige smittevernstiltak. 

- Jeg savner å trøkke til i dueller. Jeg savner nærkampene, sier Konradsen til RBK.no. 

Foreløpig er det utvisst når sesongens første kamp skal spilles. Første mulighet ser ut til å bli i midten av juni.

- Motivasjonen er fremdeles der, men der litt tungt når det ikke er en konkret dato å forholde seg til. Men jeg gleder meg over å kunne komme på Lerkendal å spille fotball, så får vi håpe at alle kan samles å trene sammen snart igjen, sier han. 

- Hvis det blir seriestart i midten av juni, så kan man jo tenke at første dag av pre-season er i dag. Oppkjøringen blir veldig lang, men vi må bare gjøre det beste ut av det. Det handler om å trene så godt som mulig slik at man er godt rustet den dagen vi kommer i gang. 

Som småbarnsfar har Anders dagene fullt opp utenom trening. 

- Det går fint i hverdagen. Barnehagen er stengt, så det blir mye kvalitetstid med familien. Så det går stort sett i familie og trening, sier han. 

Inntil videre vet man ikke når laget kan gjenoppta fellestreninger eller når første kamp skal spilles. Men regjeringen har lovet at de skal gjøre en ny vurdering for store idretts- og kulturbegivenheter innen 1. mai. 

Annonse fra Eliteserien: