Seier for kvinnene i årets første seriekamp

478 tilskuere har tatt turen til Koteng Arena for å se når Rosenborg spiller første seriekamp mot Stabæk. Rosenborg tar fort ledelsen og kampen ender 3–0.

Det er blå himmel og sola skinner på Koteng Arena. Det er 478 tilskuere som har tatt turen til Rosenborgs hjemmebane da serien  sparkes i gang. Rosenborg er på hjemmebane mot Stabæk.

Rosenborg gjør et godt angrepsspill fra start, og bare etter 8 minutter scorer Cesilie Andreassen det første målet, og setter Rosenborg i ledelse. Det var gode innleggsmuligheter flere ganger under første omgang.

Synne Skinnes Hansen var alene med keeper og scoret kampens andre mål. Rosenborg går til pause i ledelse 2–0.

Det var ikke mange minutter inn i andre omgang at Synne Skinnes Hansen legger ballen inn i boksen, og Anna Jøsendal treffer mål. Rosenborg fortsetter med det gode angrepsspillet, og gjør det vanskelig for Stabæk å komme inn på Rosenborgs halvdel.

Rosenborg vinner kampen 3–0.