Seier for Tore og Birger

Tore Reginiussen og Birger Meling spilte begge 90 minutter for Norge i 1-0 seieren over Nord-Irland på Ullevaal.

Norge avsluttet VM-kvalifiseringen med en 1-0 seier over playoff-klare Nord-Irland på Ullevaal.

Rosenborg-forsvarerne Tore Reginiussen og Birger Meling bidro begge sterkt til at nullen ble holdt på landslagsarenaen. Jørgen Skjelvik så hele kampen fra benken.

Norge var det førende laget i stort sett hele kampen, og det avgjørende øyeblikket kom i det 71. minuttet da et innlegg fra Stefan Johansen ble hamret i eget bur av Chris Brunt.

På overtid skulle Norge hatt godkjent en fin 2-0-scoring av tidligere RBK-angriper Alexander Søderlund, men de ukrainske dommerne snøt Lars Lagerbäcks menn for en dobling i målprotokollen.

Med dette resultatet ender Norge dermed på fjerdeplass i gruppe C med 13 poeng.