Sterk seier på bortebane

Vi reiste hjem fra Lillestrøm med tre poeng etter Synne Skinnes Hansens to mål mot Lillestrøm.

Rosenborg startet kampen godt, og var nære da Anna Jøsendal la inn til Celine Nergård som bare nesten nådde ballen.

Senere i omgangen fikk Selma Sol Magnusdottir skikkelig treff på langdistanse, men ballen ble reddet av keeper.

35 minutter inn i kampen, driblet Anna Jøsendal seg forbi 6 LSK-spillere, og la inn foran mål. Der var Synne Skinnes, som satte inn 1-0 til Rosenborg.

Rett før pause slo Anna Jøsendal ballen over til Synne Skinnes, som løpte halve banen mot mål, og skøyt ballen over keeper. 0-2 før pause.

Andre omgangen startet ikke så bra for Rosenborg. Etter bare noen minutter ble det selvmål da Rugile Rulyte glapp ballen mellom hanskene. 1-2.

Rosenborg ble tydelig stresset, og LSK vant de fleste duellene de første 15 minuttene av andre omgangen, men det snudde og Synne Skinnes fikk flere målsjanser i andre omgangen, men fikk ikke ballen i mål.

Det siste kvarteret igjen, ble Rosenborg satt lave, men LSK kom ikke til noen målsjanser.

Det endte med tre råsterke poeng på Lillestrøm.