jørgen

Dino matchvinner i debuten

Rosenborg vant 2-1 over Stjørdals-Blink i årets første treningskamp. Se høydepunktene her.

Det var Blink som startet friskest i Abrahallen, men etter drøye 10 minutter spilte Rosenborg seg stadig mer inn i kampen. Og det var Pål-André Helland som fikk æren av å score lagets første mål i 2020.

Hjemmelaget vant ballen høyt i banen og Helland hadde en enkel jobb med å gi Rosenborg ledelsen.

Hjemmelaget dominerte etter hvert kampen og skapte store sjanser med både Kristoffer Zachariassen og Gustav Valsvik.

Etter drøye 35 minutter utlignet Blink mot spillets gang. Mats Lillebo fikk til slutt skutt fra om lag 16 meter etter en kontring. Omgangen ble avsluttet med et pr halvsjanser til begge lag.

Det skjedde svært lite de første 15 minuttene av 2. omgangen. Etter knappe 65 minutter kom Gjermund Åsen til omgangens første sjanse da skuddet hans ble blokkert like utenfor. Men bare minutter etter skulle det lykkes for Rosenborg.

Helland rullet fint opp et angrep på høyresiden, Hedenstad la perfekt inn foran mål hvor Dino Islamovic relativt enkelt kunne stange inn sitt første mål for Rosenborg.

Rosenborg fortsatte å dominere kampen, men klarte ikke å utnytte flere gode sjanser. Dermed endte årets første treningskamp med 2-1-seier.

Rosenborg - Stjørdals Blink (1-1) 2-1