Sen utligning ga poengdeling

Rosenborg ledet to ganger mot Stabæk, men laget fra Bærum kom tilbake og tok med seg ett poeng fra Lerkendal.

Rosenborg fikk en god start med scoring allerede etter tolv minutter. Det var Edvard Tagseth som så sitt snitt fra 20 meter og banket til. Ballen gikk via en forsvarer og forbi en sjanseløs keeper og Rosenborg var i føringen!

Det var RBK som skapte det som var før pause, men var litt for unøyaktige foran mål. Etter en drøy halvtime kom Kristoffer Zachariassen plutselig alene med keeper, men fikk et dårlig treff, og 1-0 sto til pause.

Stabæk svarte umiddelbart etter hvilen. Hugo Vetlesen avsluttet en godt angrep fra gjestene ved å bredside ballen i mål fra elleve meter, og det var igjen likt.

Men noen minutter senere fikk Zachariassen og Rosenborg straffespark. Torgeir Børven var sikker fra krittmerket, satte ballen opp til høyre til 2-1. Ny ledelse til Rosenborg.

Men RBK hadde ikke like mye sprut i bena utover andre omgang. Kanskje var det Breidablik-kampen fra torsdag som satt i fortsatt. Dette visste i allefall Stabæk å utnytte og gjestene fikk et stadig større overtak. Med sju minutter igjen kom kveldens andre utligning. Stabæk vant to dueller på rad på midten, satte fart og sendte avgårde et langskudd. Julian Faye Lund ga en retur som Oliver Edvardsen satte i mål.

Og det var Stabæk som gikk for seieren på slutten. Tre minutter på overtid ble en ball løs i feltet, men Rosenborg fikk akkurat beinet unna. Dermed endte kampen 2-2 og lagene delte poengene.

Rosenborg - Stabæk (1-0) 2-2