- Ser for meg større rom i Molde-kampen

Samuel Adegbenro tror det blir en åpen kamp når de potensielle gullkandidatene Molde og Rosenborg møtes på lørdag.

Annonse:

Rosenborg maktet ikke å score i seriepremieren og måtte nøye seg med ett poeng hjemme mot Kristiansund. Molde vant hele 4-1 i Ålesund og topper dermed tabellen etter 90 av 2700 spilte minutter i ligasesongen 2020. Lørdag kveld møtes de to rivalene på Røkkeløkka.

- Det blir en tøff kamp, men jeg har en god følelse. Vi var veldig skuffet etter sist kamp, for det var en kamp vi forventet å vinne. Vi klarte ikke å skape nok sjanser og de vi hadde var store nok til å vinne. Skal vi bli mestere og vinne flest mulig kamper, må vi være dyktigere til å gjøre noe med de sjansene vi får. Vi må jobbe med det og ta de sjansene vi får i Molde, sier Samuel Adegbenro.

- Alltid et press om å vinne

Nigerianeren stod bak Rosenborg største sjanse like før pause i åpningskampen da han rundet tre Kristiansund-spillere før han slo inn til Pål-André Helland. Dessverre for Rosenborg, fikk ikke Helland et godt treff på ballen, som suste over fra seks meter. I 2. omgang kom Dino Islamovic nærmest for hjemmelaget med et stolpeskudd. Nå venter et press om både mål og poeng mot det laget som er tippet som nærmeste gullutfordrer.

- I Rosenborg er det alltid press om å score mange mål og vinne hver kamp. Molde er et godt lag og det er ikke sikkert vi skaper mange sjanser som vi skulle ønske. Det handler om å score på de sjansene vi får og være kliniske foran mål, sier Adegbenro.

_BK_1067
Samuel Adegbenro var som vanlig i godt humør på torsdagens RBK-trening.

- Må være dyktigere i angrep

Rosenborg har tapt de to siste seriekampene i Molde etter å ha hatt et godt tak på rivalene de siste årene. Hjemmelaget er vant til å spille hurtig og angrepsvillig fotball på eget kunstgress, noe som kan åpne rom for begge lag. 

- Jeg ser for meg to lag som ønsker å spille god fotball og gå i angrep. Det vil kunne åpne opp rom og Molde-kampen kan derfor passe meg bedre. Kristiansund var veldig defensive og slo ballen unna hele tiden. Jeg tror kampen vil være mer åpen i Molde. Men uansett om det er mye eller lite rom, må vi være dyktigere fremover og ta sjansene vi får, sier Adegbenro.

Molde - Rosenborg spilles lørdag 20. juni klokken 20.30. Kampen ser du på DPlay og TVNorge. Dersom du benytter deg av denne lenken, kan du kjøpe DPlay-abonnement og samtidig støtte Rosenborg økonomisk. Mer info finner du her.

Annonse fra Eliteserien: