Hør seriestarten mot Brann nå

Michael Stilson skal gi oss en etterlengtet smak av Rosenborg og Lerkendal. I serien "Søndag kveld på Lerkendal" skal han dikte hvordan kampene ender.

Annonse:

EDIT: Hør seriekampen mot Brann her

- Det ser ut som det blir lenge til det blir kamp med tilskuere til stede. Så hva skal vi gjøre? Skal vi bare grave oss ned eller skape noe? Så jeg har rett og slett skrevet første seriekamp mot Brann. Altså diktet hvordan dette går og har fått skuespiller Hans Petter Nilsen med på laget til å lese inn, forteller Michael Stilson til RBK.no.

Stilson vil følge den opprinnelige terminlista og dikte hver hjemmekamp utover våren.

- Planen er at man søndag kveld kan ta på seg RBK-drakta, knekke seg en pils, ta seg ei pølse eller popcorn, og sette seg ned å høre på. Målet er at lytteren skal få følelsen så mange lengter etter: å være tilbake på Lerkendal for å se Rosenborg spille, forteller han.

Hver episode vil ha perspektivet til en RBK-spiller og en tilskuer. Og vi kan røpe såpass at den ene hovedpersonen er Pål-André Helland i seriestarten mot Brann. 

- Jeg vil følge en profil på Rosenborg i forkant, under og etter kampen, og vil prøve å være inne i hodet på spilleren. I tillegg følger vi en tilskuer, og perspektivet vil veksle mellom det som skjer på banen og på tribunen. Jeg tror dette kan funke, forteller han.

Stilson er tidligere fotballspiller og jobber nå som skribent. Stilson debuterte med ungdomsboka "Bare spille ball" i 2018. Han fulgte opp med boka "Alene gjennom" i år. 

Seriestarten mot Brann og premieren på "Søndag kveld på Lerkendal" kan du laste ned søndag klokka 20.00. Følg med på Facebook-siden for info om hvor du kan høre den.


Annonse fra Eliteserien: