Sikre deg Sorgenfris kalender for 2020

Et samarbeid mellom Gatemagasinet Sorgenfri og Rosenborg Ballklub resultert i Sorgenfri-kalenderen for 2020. Den er i salg nå.

Annonse:

Rosenborg har fått æren av å være med på 2020-kalenderen til Gatemagasinet Sorgenfri. Tirsdag 1. oktober fikk RBK-spillerne besøk på stadion da selgere fra gatemagasinet gjestet Lerkendal. Da ble det utført en fotoseanse der én og én selger fra Sorgenfri tok portrettbilde med én spiller hver fra Rosenborg. 

Tom-Andreas Wikdahl
Tom-Andreas Wikdahl pryder kalenderens februar-måned sammen med Pål-André Helland. Kalenderen er i salg nå. Foto: Gatemagasinet Sorgenfri.

- Det er stort. Det er viktig at Rosenborg engasjerer seg med Sorgenfri, for det trenger Sorgenfri, sa Anita Balle Walstad under fotoshooten i starten av oktober. Hun var raskt ute med å velge seg favorittspiller Tore Reginiussen.

- Jeg har sansen for Tore. Han er en snill og omtenksom mann. Han bryr seg om folk, sa hun.

- Det var veldig hyggelig å høre. Jeg kjenner Anita litt fra før. Hun har ofte vært innom Brakka for å selge Sorgenfri. Da prøver jeg å kjøpe med meg. Det var artig å møte gjengen i dag, det var en veldig trivelig gjeng. Jeg tror det blir noen fine bilder, sa Reginiussen.

anita&tore
Anita Balle Walstad og Tore Reginiussen pryder desember i Sorgenfri-kalenderen for 2020. I disse dager står Walstad og andre selgere rundt omkring i Trondheim og selger kalenderen. Foto: Gatemagasinet Sorgenfri.

Bildene har resultert i en kalender som er i salg inn i førjulstiden. Du møter blide selgere av kalenderen og julebok på gatene og kjøpesentere i Trondheim, Steinkjer, Stjørdal og Verdal.

I tillegg kan det kjøpes ved å henvende seg i Prinsens gate 55 i Trondheim eller ved å ta kontakt via Gatemagasinet Sorgenfris nettsider.

Kalenderen koster 150,-. Halvparten av beløpet går til selgeren.

Slik så det ut da Rosenborg og Gatemagasinet Sorgenfri deltok på photoshoot på Lerkendal.

Annonse fra Eliteserien: