Sjansesløseri sørget for surt tap

RBK 2 hadde nok sjanser i 2. omgang til å få med seg både ett og tre poeng mot tabellnabo Nardo, men det var gjestene som tok med seg alle poengene.

Se høydepunktene fra videovinduet nederst.

Andreas Rosnes ble kampens eneste målscorer da han fikk en ball i ryggen etter en flott prestasjon av Arne Gunnes. Sistnevnte tok en langt oppspill ned på brystkassen og sendte i vei et skudd på halvvolley. Ballen traff Rosnes i ryggen og utmanuvrerte Julian Faye Lund i RBK-målet.

Like før hadde Teodor Berg Haltvik fått hjemmelagets største mulighet i 1. omgang da han skar gjennom Nardo-forsvaret, men en god Nardo-keeper Henrik Bakke reddet.

Det skulle bli gjennomgangsmelodien i 2. omgang der RBK 2 hadde mange sjanser til å sprekke nullen. Teodor Berg Haltvik, Filip Brattbakk, Warren Kamanzi og Franklin Nyenetue ble alle stoppet av Nardos sisteskanse, mens både Emil Konradsen Cëide, Kamanzi og Brattbakk bommet på mål da de hadde muligheten.

I sluttminuttene gikk Filip Brattbakk i bakken inne i 16-meteren etter en duell med Simen Kjørstad, men dommeren vinket spillet videre tross protester fra hjemmelaget. Dermed endte det 1-0 til Nardo, som med det har lik poengsum som RBK 2 i bunnen av tabellen.

Begge lag står med ti poeng etter ti kamper, poenget foran Bærum på nedrykksplass. RBK 2 møter Egersund på bortebane førstkommende mandag og har Arendal på hjemmebane om drøyt to uker i siste ordinære hjemmekamp for sesongen.

Kampfakta og tabell finner du her. Høydepunktene fra RBK 2 - Nardo, ser du nedenfor: