Sju RBK-gutter til landslagssamling

Equinor Talentleir for gutter arrangeres 30. januar til 2. februar. Rosenborg og SalMar Akademiet er godt representert.

Annonse:

Det er tatt ut et G16-landslag, et G16-skyggelandslag, samt to G15-tropper. Rosenborg er sammen med Stabæk de best representerte klubbene med sju spillere hver.

Akademileder Christer Basma er full av lovord om både spillerne og moderklubbene spillerne kommer fra. 

- Isak Jønvik Holmen har vært i Rosenborg i to år og vi har hatt et meget godt samarbeid med hans moderklubb Steinkjer. Han bor fortsatt på Steinkjer og det er utarbeidet planer i årene for at han har kunnet trent mye med Steinkjer A-lag og junior-lag. Han vil i sommer flytte innover til Trondheim og begynne på vår samarbeidsskole Strinda, sier Basma.

- Håkon Singsdal Volden kom fra Nardo i 2021. Han har hatt fin utvikling i disse årene hos oss og vi takker det gode miljøet i Nardo med Stein Blengsli i spissen for jobben som er gjort før han kom til oss. Han har vært i et ambisiøst miljø og fått gode vekstvilkår for sin egen ambisiøsitet. Vi gleder oss til flere spillere fra Nardo.

Fem spillere er med fra 2008-kullet.

- Det sier noe om at rekrutteringen vår har vært bra samtidig som æren skal gis moderklubbene. Vi har bare hatt disse spillerne inne hos fra 6-2 måneder, sier Basma.

De som ble med på samling i Sarpsborg er Fredrik Dørrum Berg som kom fra Ranheim etter sesongslutt. Eirik Sandøy Myrvågnes som kom fra Skjetne i fjor sommer og spilte høstsesongen i RBK. Ole Christopher Sand som kom fra Strindheim i fjor sommer. Erik Michalsen Tronesvold som kom fra Nardo i fjor sommer, en spennende keeper som også har sin eldre bror på akademiet. Begge er keepere. Elias Wullum Slørdal kom også til oss i fjor sommer fra Ranheim.

- Takk for arbeidet som gjøres i våre breddeklubber. Det er viktig at ambisiøse spillere i fremtiden blir møtt med gode dyktige trenere og miljøer hvor de blir sett anerkjent og blir satt krav til. Det er ingen ting som er bedre enn mestringsfølelsen. Vi gleder oss til videre utvikling sammen med trønderske klubber. Vi skal utvikle oss i tiden som kommer, avslutter Basma.

Disse RBK-spillerne er tatt ut

Isak Jønvik Holmen, G16-landslaget
Håkon Singsdal Volden, G16-landslaget
Elias Vullum Slørdal, G15X
Erik Michaelsen Tronesvold, G15X
Ole Christopher Sand, G15X
Eirik Sandøy Myrvågnes, G15X
Fredrik Dørrum Berg, G15Y

Kampene under samlingen spilles slik: 

Tirsdag 31. januar, Østfoldhallen

13.00 G16 Landslag – G16 Skyggelandslag
15.00 G15X – G15Y

Torsdag 2. februar, Østfoldhallen

10.00 G15X – G15Y
12.00 G16 Landslag – G16 Skyggelandslag

Annonse fra Eliteserien: