Skinnes Hansen forlater Rosenborg i sommer

Synne Skinnes Hansen har gitt beskjed til Rosenborg at hun forlater klubben når kontrakten går ut i sommer.

Annonse:

Synne Skinnes Hansen forlater Rosenborg når kontrakten hennes går ut i sommer. Angrepsspilleren har blitt enig med en ikke navngitt klubb utenfor landets grenser. 

- Det er alltid trist å miste spillere som bidrar slik som Synne. Men det er også et kvalitetstegn at spillere kan utvikle seg hos oss. Synne har vært god for oss og en helprofesjonell utøver som vi ønsker lykke til videre, sier sportslig leder Mads Pettersen. 

Skinnes Hansen ser frem til nye utfordringer, men lover å gi jernet for Rosenborg frem til kontraktens slutt. 

- Jeg er veldig takknemlig for tiden min i Rosenborg og muligheten jeg har fått til å utvikle meg som både som fotballspiller og person. Jeg har blitt veldig glad i klubben og alle de fantastiske menneskene som jobber og spiller her. Rosenborg-familien vil alltid ha en spesiell plass i hjertet mitt, sier hun.

- Det har vært en veldig vanskelig avgjørelse å ta, men jeg gleder meg også til å utforske nye utfordringer i et annet land. Jeg skal gi alt for Rosenborg i de siste kampene og håper å bidra så godt jeg kan til at vi når målene vi har satt oss for sesongen, fortsetter Skinnes Hansen.

Annonse fra Eliteserien: