Skjelbred med til Haugesund

Per Ciljan Skjelbred kan få sine første minutter i RBK-trøyen på nesten nøyaktig ni år. Her er hele RBK-troppen som reiser til Haugesund.

Annonse:

33-åringen spilte sin forrige kamp for Rosenborg i Champions League-kvalifisering mot tsjekkiske Victoria Plzen 27. juli 2011. Nesten nøyaktig ni år på dagen, kan Skjelbred redebutere for Rosenborg i Haugesund.

- Det kjennes bra ut, men jeg er ikke helt hundre prosent der jeg vil være. Det regner jeg med at jeg blir i løpet av ukene som kommer og får litt kamptrening. Da tror jeg at jeg kan friskmeldes snart, sa Skjelbred til RBK.no etter fredagens trening på Skoglunden.

Lørdag gjennomførte Skjelbred og resten av laget en rolig treningøkt før Trond Henriksen inkluderte den tidligere norske landslagskapteinen i 18-mannstroppen som reiser til Haugesund søndag morgen. 

Samuel Adegbenro gikk av treningsfeltet med en smell i ankelen fredag og er ikke med på bortetur, mens Vegar Eggen Hedenstad står over etter å ha gått av i 1. omgang mot Sandefjord sist. I tillegg André Hansen er fortsatt på skadelisten. Ellers kan Trond Henriksen fritt velge når han tar ut troppen og laget til kamp i kveld.

RBK-troppen som er på vei til Haugesund:

4. Tore Reginiussen
5. Per Ciljan Skjelbred 
8. Anders Ågnes Konradsen
9. Dino Islamovic
10. Pål-André Helland
11. Carlo Holse
13. Julian Faye Lund
14. Torgeir Børven
15. Anders Trondsen
16. Even Hovland
18. Kristoffer Zachariassen
19. Gustav Valsvik
20. Edvard Tagseth
21. Erlend Dahl Reitan
22. Gjermund Åsen
23. Filip Brattbakk
24. Sander Tangvik
35. Emil Konradsen Ceïde

Haugesund - Rosenborg spilles søndag klokken 20.30. Kampen ser du på Eurosport Norge og DPlay.

Annonse fra Eliteserien: