Skjelbred-perle i storseier

Per Ciljan Skjelbred scoret sitt første mål på Lerkendal på ni år – et mål som var verdt ventetiden alene – da et meget forsterket RBK 2 vant 5–1 mot Nardo.

Det var aldri noe tvil om hvor seieren skulle havne på Lerkendal. Allerede etter ti minutter hadde hjemmelaget hatt fire store målsjanser og scoret på to av dem. Per Ciljan Skjelbred ga RBK 2 ledelsen med en volley i lengste kryss før komboen Emil Ceïde og Rasmus Wiedesheim-Paul sørget for at sistnevnte satte inn 2–0.

Tore Reginiussen økte til 3–0 etter 27 minutter, mens Wiedesheim-Paul og Ceïde sørget for 5–0 i løpet av første kvarteret etter pause. Deretter slo det oppgraderte RBK 2-laget av gasspedalen og Nardo reduserte like før slutt.

Kampen i SpareBank 1-cup skulle opprinnelig blitt spilt på SalMar Banen i det som er sesongens nest siste kamp for RBK 2, men ble flyttet til hovedbanen med Alexander Lund Hansen som hovedtrener. I tillegg fikk RBK-spillerne som ikke er på landslagssamling en annerledes treningsøkt med mye spilletid for spillere som hadde behov for en kamp i beina.

Se høydepunkter fra kampen, som ble sendt hos direktesport.no og Nidaros.

Tirsdag avsluttes sesongen for RBK 2 med den avsluttende kampen i SpareBank 1-cup mot Levanger.