Skrev historisk avtale

Ramirent er den første samarbeidspartneren som signerer felles avtale med Rosenborg på kvinne- og herresiden.

Annonse:

Ramirent kommer til å prege strømpene både på dame og herrelaget de to neste årene. Avtalen er på nivå forretningspartner og gjelder ut 2021-sesongen.

- Ramirent er stolte av å være den første samarbeidspartneren som inngår en avtale som innbefatter både herre- og damesatsningen til Rosenborg, sier Morten Aunehaugen, regionaldirektør i Ramirent.

Onsdag morgen signerte de avtalen på frokostmøtet for Rosenborgs partnere.

- Vi har vært med som samarbeidspartner for begge klubbene over flere år og det er nå naturlig for vår del å ta del i den viktige felles satsningen som gjøres. Vi gleder oss stort til å være med på reisen og ekstra moro at vi får være med helt fra starten, sier Aunehaugen.

- Vi gir en stor takk til Ramirent som er med videre i begge leire og som også ønsker å være med på det felles løftet Rosenborg skal gjøre på både kvinne- og herresiden. Det er veldig hyggelig at dette har blitt en realitet. Vi gleder oss stort til sesongstart og samarbeidet med Ramirent fremover, sier salgssjef i Rosenborg, Harald Lundemo.

Det er noe Torgrim Olsen, markedssjef i Rosenborg BK Kvinner, bifaller.

- Vi som driver på kvinnesiden i Rosenborg er svært glade for at Ramirent viser et så stort engasjement som de nå gjør. Veldig artig at vi også for første gang går inn felles mot en sponsor – og at Ramirent nå blir å synes godt på begge lags strømper, sier Olsen og fortsetter:

- Vi har hatt gleden av å samarbeide med Ramirent over flere år i Trondheims-Ørn, og har utelukkende gode erfaringer med det samarbeidet. De har vist at de er engasjerte, positive og har en stor interesse for fotball – og nå ser vi framover sammen – og gleder oss over at Ramirent ønsker å være med på den spennende utviklingen både på herre- og damesiden i Rosenborg, sier Olsen.

Annonse fra Eliteserien: