Slik arrangeres RBK 2-kampene

RBK 2 skal spille sine hjemmekamper på SalMar-banen uten ordinære tilskuere.

Annonse:

Rosenborg 2 serieåpnet i PostNord-ligaen med et sterkt 1-1-resultat borte mot Levanger. Førstkommende mandag spilles den første av i alt sju hjemmekamper denne høsten, når Vard Haugesund er motstander på SalMar-banen.

For å kunne arrangere hjemmekamper under rådende smittevernsregler, vil kampene gå uten publikum. Unntaket er familie til spillerne, som får to billetter hver - 50 billetter totalt - for å gi bort til sine nærmeste. Publikum vil bli plassert med minst én meters avstand på merket område på langsiden mot Rams-brakka. 

Amedia har rettighetene til å streame kampene i PostNord-ligaen. Det betyr at andre interesserte kan se kampene på nidaros.no, direktesport.no og andre lokalaviser som er tilknyttet Amedia.

Presse
Vi må forholde oss til kampprotokollen utarbeidet av NFF og NTF når det gjelder presse på kampdag. Det innebærer blant annet følgende:

  • Maksimalt 25 akkrediterte (skrivende, foto og radio)
  • Akkrediteringsfrister MÅ overholdes

Pressefolk skal akkreditere seg på forhånd med en frist på fire dager før kamp. Med et maksimalt antall fra presse betyr det at hvis antall søknader overstiger 25 personer, må vi gjøre en utvelgelse av hvem som skal få tilgang. 

Pressen vil ved ankomst bli anvist til egnede plasser på området. Fotografer blir anvist til innmerkede soner på kortsidene.

Akkreditering kan søkes om her.

Slik spilles hjemmekampene

Rosenborg 2 er satt opp med følgende hjemmekamper i grunnspillet denne høsten:

RBK 2 - Vard Haugesund, mandag 20. juli klokken 13.00.
RBK 2 - Asker, mandag 3. august klokken 15.30.
RBK 2 - Sotra, mandag 10. august klokken 15.30.
RBK 2 - Fram, lørdag 22. august klokken 16.00.**
RBK 2 - Odd 2, søndag 6. september klokken 16.00.
RBK 2 - Nardo, lørdag 12. september klokken 16.00.*
RBK 2 - Arendal, lørdag 26. september klokken 16.00*

* Disse kampene er i skrivende stund ikke endelig berammet grunnet manglende terminliste for Eliteserien.

** Endelig kamptidspunkt er ikke berammet.

PostNord-ligaen avdeling 2 spilles med en grunnserie der alle 14 lag møter hverandre til enkeltoppgjør i en grunnserie. Deretter spilles et sluttspill der lagene som ender på øvre halvdel (1. -7. ) tar med seg poengene og møtes i enkeltserie for å avgjøre hvem som rykker opp til OBOS-ligaen. Tilsvarende modell blir brukt for lagene på nedre halvdel (8. - 14.) for å avgjøre hvem som rykker ned til nivå fire.

Annonse fra Eliteserien: