Slik spilles sesongen for Rosenborg 2

Rosenborg 2 både åpner og avslutter borte i den forkortede grunnserien i 2. divisjon.

Annonse:

PostNord-ligaen starter opp 11. juli når Rosenborg 2 gjester Levanger. Årets sesong blir av det spesielle slaget som følge av korona-situasjonen. Ligaen på nivå 3 blir spilt som enkeltserie, mens et påfølgende sluttspill avgjør opp- og nedrykksplassene.

Rosenborg 2 rykket opp foran sesongen etter å ha dominert i Norsk Tipping-ligaen, spesielt på høstsesongen i fjor, da stammen i laget også var med på å bli cupmestere for G19. I år venter hardtsatsende klubber som Bryne, Arendal, Notoddon, Fram Larvik og Egersund når andrelaget søker å beholde plassen i det som er en sterk og spisset 2. divisjon.

Serien består av 14 lag, der alle møter hverandre én gang i grunnspillet. Deretter vil de syv beste møtes både hjemme og borte over totalt seks kamper om å avgjøre toppkampen, mens de syv svakeste etter grunnspillet vil møtes én gang hver for å avgjøre hvem som rykker ned. Lagene tar med seg poengene fra grunnspillet inn i sluttspillet, som starter i oktober.

Med 14 lag og 13 kamper i grunnspillet, blir det et ulikt antall hjemme og bortekamper. Terminlisten ble avgjort som følge av en trekning. Rosenborg 2 ble trukket til å spille syv hjemmekamper og seks på bortebane, men både starter og avslutter på reise.

Slik spilles kampene:

11. juli: Levanger - Rosenborg 2
18. juli: Rosenborg 2 - Vard Haugesund
25. juli: Fløy-Flekkerøy - Rosenborg 2
1. august: Rosenborg 2 - Asker
8. august: Rosenborg 2 - Sotra
15. august: Bærum - Rosenborg 2
22. august: Rosenborg 2 - Fram
29. august: Notodden - Rosenborg 2
5. september: Rosenborg 2 - Odd 2
12. september: Rosenborg 2 - Nardo
19. september: Egersund - Rosenborg 2
26. september: Rosenborg 2 - Arendal
3. oktober: Bryne - Rosenborg 2

NB! Alle kampene i grunnspillet er foreløpig satt opp til lørdagskamper med kampstart klokken 16. Endringer kan forekomme. Følg med her.

Foto: NTB Scanpix.

Annonse fra Eliteserien: