Slo tilbake med storseier mot Viking

Spissduoen Sæter og Tengstedt herjet med Viking på Lerkendal, da RBK tok sin sjette hjemmeseier på rad!

Etter et surt tap borte mot Tromsø i forrige serierunde skulle Rosenborg virkelig sette skapet på plass mot Viking. For RBK og "Løven fra Singsaker" gikk rett i strupen på gjestene fra Stavanger og det tok bare et drøyt minutt før Rosenborg kunne juble. Etter et innlegg fra venstre og en mislykket klarering endte ballen opp hos en nådeløs Ole Sæter som dunket inn 1-0!

Og RBK skulle fortsette å dominere på Lerkendal. Etter en drøy halvtime kom advarselen fra Casper Tengstedt som ble spilt gjennom på høyresiden og lobbet frekt over keeper, men i stanga! Minutter senere gjorde dansken alvor av trusselen da han forserte mot 16-meteren, tok seg lekent forbi midtstopperen og plasserte ballen flott ned i hjørne bak keeper! 2-0 til Rosenborg etter halvspilt kamp.

Avgjorde umiddelbart etter pause

Om Viking hadde noe håp om poeng til pause, skulle håpet svinne bare ett minutt og 30 sekunder ut i andre omgang. Casper Tengstedt ble spilt alene gjennom på venstresiden og selv om han fikk en litt spiss vinkel så var avslutningen av høy klasse da han la ballen over foten til keeper og ned i motsatt hjørne!

Casper Tengstedt med en utsøkt scoring kun et drøyt minutt ut i andre omgang. Foto: Ole Martin Wold / NTB
Casper Tengstedt med en utsøkt scoring kun et drøyt minutt ut i andre omgang.

Og festen fortsatte på Lerkendal, for bare tre minutter senere sto det 4-0! Ole Sæter forserte med ballen inn mot 16-meteren og Viking-forsvaret rygget. Det ga Sæter en mulighet til skudd fra 15 meter og lot den ikke gå fra seg. Han satte ballen presist i nærmeste hjørne og RBK ledet med fire mål!

Viking fikk en redusering like før slutt, men denne kampen eide RBK fra start til slutt og tok fortjent alle poengene med en overbevisende 4-1-seier!

NB! I neste hjemmekamp kommer Lillestrøm til Lerkendal! Billetter finner du her på RBK.no!