Snudde og vant i nimålsthriller

Rosenborg lå under 1-4 etter 70 minutter, men vant 5-4 i en ellevill treningskamp mot Odd i Skien. Se målene her.

Kampen bølget litt frem og tilbake innledningsvis, men Rosenborg koblet grepet om begivenhetene sakte, men sikkert.

Sjanser var det uansett lite av helt til Pål-André Helland forærte ballen til Odd på egen banehalvdel. Torgeir Børven fikk skutt fra 20 meter og 1-0 til hjemmelaget.

Rosenborg slo tilbake bare minuttet etterpå etter en dødball fra Helland. Foran mål dukket Anders Konradsen opp og stusset ballen i mål, og dermed var lagene like langt.

Rosenborg tok stadig mer kontroll over kampen og Odd fikk det hett de siste 15 minuttene av omgangen. To ganger smalt ballen i stanga. Likevel var det vertene som gikk til pause i ledelsen da Fredrik Nordkvelle banket inn 2-1 på vakkert vis.

Samme Nordkvelle puttet sitt andre og tredje mål for dagen tidlig i 2. omgang i en periode der Odd dominerte stort og fortsatte med effektiviteten foran mål. Rosenborg tok over banespillet på 1-4 og Pål-André Helland sørget for lagets tredje treff i metallet, før Kristoffer Zachariassen skaffet straffe 20 minutter før slutt. Pål-André Helland var sikker fra straffemerket og løftet ballen like under tverrliggeren til 2-4.

Deretter var det flere innbyttere som spilte hovedrollen. Først  reduserte Erik Botheim til 3-4, før Gjermund Åsen fikk et klokkerent treff da han hamret ballen i nærmeste kryss til utligning. Rosenborg fikk matchvinnerscoringen etter at Åsen kombinerte med Samuel Adegbenro på venstresiden før førstnevnte vendte og sørget for Rosenborgs fjerde skudd i metallet. Returen spratt på linjen før Vegar Eggen Hedenstad fikk en enkel jobb med å sette ballen i mål.