Isak Holmen

Solid seier i nord

Solid prestasjon mot Mosjøen da RBK 2 tok sin andre seier på rad i serien.

Rosenborg 2 gikk ut og hadde ballen mesteparten av tiden i første del av kampen borte mot Mosjøen i Norsk Tipping-ligaen.

Allerede etter 10 minutter skulle de få uttelling.

Morgan Arnstad tok med seg ballen framover i banen på egen hånd, men ble felt. Pawel Chrupalla stilte seg opp på rundt 22 meters hold. Ballen gikk i en fin bue bort fra keeper og ned i det lengste hjørnet. 0-1 for RBK 2.

Bare fem minutter tok det før vertene kom med et motsvar.

Mosjøen fikk rullet opp noen fine kombinasjoner langs høyre side etter 27 minutters spill. Innlegget langs bakken fant Maekele Mobae som enkelt fikk sette inn 1-1.

Stillingen sto seg fram til få minutter før pause.

Magnus Moen fant Pawel Chrupalla, som nede ved sidelinja fikk slått ballen inn langs bakken til en ledig Magnus Holte. Dermed var det ledelse 1-2.

RBK 2 ville fortsette i samme spor etter pause. 58 minutter var spilt, da Adam Andersson fra langt hold prøvde å lobbe Mosjøens keeper Jon Magnus Tangen, men forsøket gikk over mål.

Med rundt tjue minutter igjen av ordinær tid ble det igjen uttelling. Denne gang ved at innbytter Magnus Moen mottok ballen ute på venstre kant, før Egge-gutten tok ballen med seg inn i banen og trillet ballen bort i lengste hjørne.

Det stoppet ikke der. Seks minutter senere fikk Pawel Chrupalla sikte fritt fra rundt 20 meter. Han hadde ingen problemer med å finne nettmaskene, til stillinga 1-4 med 14 minutter igjen å spille.

RBK 2 hadde muligheter også i sluttminuttene, uten at de førte til flere mål. Dermed ble det 1-4 på Kippermoen kunstgress.