Spillerne fra Eliteserien har satt sitt preg på ligaballen for 2024

Det er en glede å presentere ballen til Eliteserien for 2024 - inspirert av de som faktisk bruker den, nemlig spillerne.

Annonse:

Produksjonen er det Select Sport Norge som står bak, og nok en gang er det kun de beste materialene som har blitt brukt for å skape et pent og kvalitetssikkert sluttprodukt. Det som derimot er nytt i år er at spillerne selv har satt sitt preg med design og farger.

Tidligere spiller og nå ansatt i Norsk Toppfotball, Freddy dos Santos, synes idéen var strålende og prosessen like så.

– Spillerne i Eliteserien syntes det var veldig stas å ha et ord med i spillet da årets ball skulle designes. Det er jo en ball de får et nært forhold til, og som de bruker i timesvis hver dag. De var spesielt opptatt av fargene, at den skulle se stilig ut. Det ble faktisk litt temperatur og ulike meninger. Men alle var enige om at den skulle være særpreget og gjenkjennbar som Eliteserie-ballen. Det ble satt pris på at Select lever opp til «Players Choice»-mottoet sitt, sier dos Santos.

Salgssjef i Select Sport Norge, Steinar Felde, er imponert over produktet som spillerne selv har skapt.

 

Steinar Felde i Select og Iren Kjus i fra Norsk Toppfotball
Steinar Felde i Select og Iren Kjus i fra Norsk Toppfotball
– Denne reisen ble veldig bra. Spillerne hadde stort engasjement underveis og jeg må si at fargene på ballen ble en god del friskere enn tidligere. Her har det blitt gjort en god jobb og vi gleder oss til å se ballen rulle rundt på landets arenaer de kommende månedene, sier Felde.

- Select Sport Norge har nok en gang levert et mesterstykke med årets ligaball. Med spillernes personlige preg på designet og et engasjerende samarbeid har vi skapt en ball som ikke bare imponerer med kvalitet, men også farger og stil. Vi ser frem til å se denne unike ballen rulle rundt på landets arenaer fra neste sesong. En ball skapt av spillere, for spillere – det er fotballens sjel i hvert spark forteller kommersiell leder i Norsk Toppfotball, Pål Breen. 

Vinn den nye ligeballen

Nå kan du vinne den nye ligaballen. I dag er det 1. desember og Eliteseriens julekalender er i gang. Luken som åpnes i dag handler om denne ballen. Se mer nedenfor og delta på kalenderen her

 

Slik blir ligaballen til Eliteserien I 2024
Slik blir ligaballen til Eliteserien I 2024

 

Slik ser ligaballen i OBOS-ligaen ut fra 2024

Slik blir ligaballen i OBOS-ligaen 2023
Slik blir ligaballen i OBOS-ligaen 2023

 

 

Annonse fra Eliteserien: