Starter høstsesongen med 3 poeng

Rosenborg hadde full kontroll da Arna-Bjørnar gjestet på Koteng Arena lørdags ettermïddag.

Etter mange skudd og målsjanser, scorte Sara Hørte kampens første mål etter 26 minutter.Det var etter et hjørnespart fra Synne Brønstad.

Det tok ikke mange minutter før det ble et straffespark for hjemmelaget, etter Matilde Rogde ble felt inni 16-meteren. Det var Camilla Linberg som tok straffesparket og satte inn kampens andre mål.

Til pause sto det 2-0.

Også ut i andreomgangen hadde hjemmelaget mange sjanser, og dominerte store deler av spillet. Etter nesten 80 minutter scorte Selma Sol Magnusdottir mål, etter en kort corner. Magnusdottir mottok ballen, driblet forbi en motspiller, og skøyt rett i mål. 3-0 til hjemmelaget.

På overtiden scorte Vilde Hulaas Grøseth sitt første Rosenborg-mål, etter et innlegg fra Magnusdottir.

Kampen ender 4-0.

Rosenborg - Arna-Bjørnar (2-0) 4-0