Sterk seier av unggutta

Rosenborg 2 tok sin første borteseier for sesongen da Rana ble slått 3-2.

Kampen starter bra med et tidlig cornermål. Lasse Qvigstad dukker opp på bakerste og omsatte et godt hjørnespark fra Tobias Dahl. 0-1.

Rana utlignet på en innsvinger bare fem minutter senere. 1-1, og det forblir stillingen inn til hvilen, til tross for flere sjanser til Rosenborg.

Litt inne i andreomgangen slås det igjen et hjørnespark, denne gang fra venstre og Oliver Holden. Isak Noteng fra Leinstrand kjempet seg gjennom feltet, henger i lufta vel og lenge, og sender bortelaget i ledelsen. 1-2 og seieren er innen rekkevidde.

Men ti minutter før slutt klarer Rana å straffe et litt sovende juniorlag. 2-2.

På overtid er Isak Noteng igjen framme på en corner, og etter klabb og babb i feltet får han fatt i ballen og sender den gjennom til innbytter Morgan Arnstad som setter den til side for keeper og i mål.

RBK-juniorene kunne dermed feire sin første borteseier i serien på over to år med kveldsmat på Scandic Meyergården. På mandag gjester Kolstad SalMar-banen. Møt opp for å støtte et formsterkt og heltent RBK2!